Avsky

Sånna här eftermiddagar hatar jag mer än allt annat. Jag är trött seg grinigare än grinigast. Och lösningen på problemet står 2 meter bort och skriker på mig.

jag borde byta om och sätta mig på cykeln. Men skiter i det ändå.

Jaja jag kommer snart att låta vettet segra över irritationen. Men tja jag vet ju inte vars jag ska cykla än.

Det är i sånnahär lägen som man är glad att ingen knackar på lr ringer på. Jag hade kunant döda någon.

Hur som helst kom jag på att jag måste klippa gräset oxå.

Skit

Vill göra: Sova
Borde göra: Cykla
Gör nu: Degar i soffan
Längtar efter: Grillning imorgon
Borde göra 2: Handla kött till imorgon
Borde göra 3: Marinera kött inför imorgon
Avskyr: Tvång.
Borde inte ha gjort: Tackat ja till att jobba imorgon.

En bra helg

Fredag må ha varit skit. Så jävla mycket skit.

Dock blev lördagen lite av en skön nytto dag. Tvättning och cykling i massor. Man blir ju väldigt nöjd med sig själv när man verkligen får kommit iväg på en lång cykeltur. Efter den nästan 4a mil långa turen var det bara att avlida i soffan och igen stämpla in tidigt.

Söndagen var en släkt dag med dop och god mat. Helt klart värt. Man ser ju inte dom små kusinbarnen så ofta. Dom växer ju fort har har ett jävla tempo när dom leker.

För att ha varit en nykter helg utan stora happenings så har den varit kanon mest hela helgen.

Galen

Helt jävla galen är jag förbannad och besviken. Fyfan. Vad pratar jag om??? Jo ett jävla bonkgäng från landet slår blåvitt. Oss Mstarlaget. Jag kunde fan klippa till någon av ilska efter matchen. Nu har jag väl sansat mig. Men det blir sängen direkt. Ingen ide att göra något annat.

Jävla skit, man åker dit ställer upp och får inte ett skit gehör från laget. Jag blir helt galen. Dom spelar skit och gör som innan blir helt jävla tafatta.

NI SKA SKÄMMAS IN I DÖDEN

Slut

Det där hemska stället igen

Ja det där stället med massa konstiga och mycket Toxiska gaser. Fyfan. Jag får rysningar av att vara där inne. Men men det är ju en del av jobbet.

Ja jävlar

Det blir väl ganska kort idag oxå.

För att fylla i...

Detta har hänt sedan senast....

1st Skön norrlandsresa med jobbet. Ner i gruvorna och jobba. Pirrigt till en början Lyriskt på slutet.1250 meter rätt ner i marken. Eller jag inte rätt ner utan mer som 1 meters lutning var sjunde meter.

1st go räsercykel inhandlad. Och Fatcamp trampar på som aldrig förr. Jävligt skönt.

Allsvenskan har raslat igång och ölen har börjat flöda igen. Hel(igt) härligt. I samband med att fatcamp trappar upp ska vi nog klara av det i år oxå. Man blir ju inte yngre direkt.

1st Vardagsutekväll. Ja det var ju inte igår. Men i torsdags passade jag på att dra i mig lite bärs efter matchen. Och som sagt man blir ju inte yngre direkt. Det kan ju vara så att en mindre 25 års kris kommer smygande.

Här även bestämt mig för att sluta röka frågan är bara när. Tankarna ligger på innan sommarn men så vet jag att det är sommarn som är svår att sluta på. Alla goa kvällar ute och så. Tror jag ska lägga upp en plan.

Det var nog det mesta utan att dra några detaljer.

1250 meter....

....Rätt ner i marken.... Fyfan vad häftigt. Fortsättning och förklaring kommer.... Imorgon börjar resan hem mot Bäst Kusten igen. Hoppas ni har det bra där hemma.

100 mil hemifrån. Och snart är det match... Laddad dom fan...

RSS 2.0