Norrland

Imorgon flyger jag till sthlm för att sedan dra vidare norrut.

Ska bli skönt att sitta i bilen långa sträcker och bara glida.

Ha en trevlig vecka här nere.

// erik

Opepp/Nertränad?

Vilken jävla skit dag jag har haft idag. Det började med att jag kom en timme sent till jobbet (ingen fara jag har flex). Sedan kom 2 akuta jobb in på morgonen som störde i planeringen för dagen. Sedan hade det hamnat lödten mellan polerna på en mätcell och det mörkte jag inte fören vi var hos kund. På vägen till kunden blev det stopp pga ett tåg. Tanten i vaktkuren var otrevlig. Min lunch fick jag klockan 1500.

Fyfan säger jag bara allt jag gjort idag har gått emot mig och tom cyklingen är tung.

Och det får mig att tro att jag överanstränger mina stackars ben. Trotts att jag har haft 2 vilodagar i träningen. Har fått kapa ner längderna jag skulle köra i helgen men nästan hälften. Fyfan allt är opepp och tillråga på allt så måste jag tvätta. FYFAN. Och imorgon kommer bli jättestressig och jag har inte löst allt jag hade tänkt att göra rent tidsmässigt.

Nä fan det blir till att laga lite käk och peppa inför morgondagen.

Erik vs Bussen 1-0

Torslanda Torg Till kärra
Buss 54 minuter
Erik på cykel 50

Var hos tandläkaren idag 1250 pix. Surt att en fyllning hade gett sig.

Lön imorgon.

Cykla och tvätta imorgon.

Behöver handla skor och kläder på lördag. Och träna. Hur fan ska jag hinna.

En liten tripp

2 dagar i skåneland blir det från och med imorgon. Ska bli gött att komma ut lite. eller tja jag var ju på en båt idag och tog hand om några deckare tillsammans med niklas. Får säga att det blev en rivstart som mynnade ut i ett perfekt arbetstempo.

3 dagar träningsfritt är min tanke. Vi får väl se hur det går.

Narkoman!

på flera sätt. träningen börjar ta väldigt mycket plats nu. Så då får man väl säga att man är träningsnarkoman. Och missbrukar endorfiner gör jag ju oxå.

Hur som helst så var min lilla körning igår helt underbar. Kärra -->Kungälv --> Romelanda --> Kareby --> Kode --> Svaredalen --> Romelanda --> Kungälv --> Gick in i väggen --> Kärra.

Eller jag gick ju inte in i väggen men det blev stanna och försöka frammana krafter som inte riktigt fanns och jag vill bara sova och kräkas. Jag har nog inte ansträngt mig så mycket sedan värnplikten. Men det är skönt efteråt.

Hur som helst kom jag hem och nu sitter jag och laddar för en mindre runda ska cykla bort och säga hej till fidde. Sedan ska jag hem och göra mig ordning för att se om det blir något öldrickande.

Ha det skönt i helgen nu.

Underbar underbara...

Denhär helgen har varit helt jävla Über... Allt började i fredags...

.... med att min cykel var klar. Det skulle ge mig 2 dagars cyklande i det underbara vädret vi haft. FAst innan den hämtades ut på lördagen hände andra sköna grejer.

Fredags eftermiddagen började med att fidde hämtade mig på jobbet. Vi åkte och handlade vad vi behövde för kvällen, Öl och lite käk. Sedan pkte vi hem till mig ställde ut stolarna och började med att dra igång grillen och öppna några öl. Det blev en skön kväll i solen. Uddevalla kom på besök en stund och bidrog med mer trevlighet. Trevligt helt enkelt.

Lördagen började (för min del) med en regäl frukost. Det vankades ju långcykling under eftermiddagen (jag vaknade 0930 kändes konstigt).laddade i mig vatten så gott det gick. Och det åkte vi till cykelspec för att hämta min cykel. Jag hävdade garantifel och fick allt löst ganska så smidigt. Prata med flera personer har jag inga problem med bara jag får som jag vill och det fick jag.

Farsan och eva väntade utanför  och vi drog iväg fast denna gången i makligt tempo. Eller egentligen kanske man ska kalla det bra tempo. Från M-Dal till VF vidare till T-Landa och sedan tuve och efter det Vidare hem till Kärra. Det blev ett stop och sedan upp till Kungälv för en riktigt trevlig start på kvällen. Em gummi och Emma stog för sällskapet och tja jag fick en stor jävla endorfinkick och var nog på gränsen till jobbig.

Mor min kom och hämtade mig strax efter 2000 hours Zulo. För att jag skulle avsluta kvällen i skärgården. Vilket jag gjorde med öl mintu robban fidde och Mike. riktigt trevligt.

Söndagen startade med frukost på Varholmen och det underbara vädret har bara fortsatt. Vi gjorde ordning i huset och sedan åkte jag hem till min mor käkade och gjorde mig ordning för at cykla dom 20 km hem. Vilket jag precis har gjort. Och nu ska jaag äta.

Skitveckan blev perfekt helg. Tack alla som bidragit. Perfa har det varit

Rödeby målet

Det är mycket snack om det och jag måste ju men mina glasklara och skarpa kommentarer.

Straffa pojkarna låt mannen vara. Att skjuta ihjäl någon är olagligt. Men dom där killarna är inte oskyldiga.

Mannens handling borde iofs dömmas via Exess (stavning) i nödvärn och ska dömmas därefter. Alltså inget straff. Dom har mer lr mindre brutit sönder hans son och det är klart han reagerar när ppojkarna dyker upp. Att någon där borde inte hänt. Men det är väl lite skylla sig själv i det läget.

Helvete

Det har varit en tung vecka på jobbet (den är inte slut än). Men ändå på något sätt har jag gått vinnande ur den (vilket jag säkert kommer få äta upp)

På något gott sätt lärde jag mig på svetsmästaren att kontrollera och strukturera min tid när det inte finns tillräckligt. Jag har inte heller velat jobba övertid denna veckan. Och det har inte riktigt funnits tillfälle heller.

Hela veckan har varit full av aktiviteter.

Måndags: Vila
Tisdags: Lämnade in cykeln och spenderade över en timme i trädgården.
Onsdag: Fotboll
Torsdag: Varit och handlat
Fredag: Grilla och öl
Lördag: Tacokväll (och cykling *hoppas hoppas*)
Söndag: Hem till mor (cykla *hoppas hoppas*)

Fel fel fel

Mycket irritation just nu. Cykeln är paj, sover dåligt och blir grinigare. sover sämre eftersom jag inte kan cykla.

Men imorgon kanske den är klar, och imorgon blir det öl och grill på baksidan. Det kommer bli en bra avslutning på veckan.

En sak som jag grinade illa åt idag och hetsade upp mig lite för var något en kollega berätta. Som man blir man inte far till sina barn (om man inte är gift) fören du skrivit på pappret. Sedan skrivs det in i födelse certifikatet att du blev pappa den dagen som skatteverket fick in dina papper.

Det här är så jävla MEDELTIDEN.

Hur som helst drog hela diskutionen iväg och in på tvister gällande barn. Vårdnas tvister var det vi pratade om. Och det är fan än mer MEDELTIDEN. Eftersom det fortfarande är så att kvinnan i de flästa fallen får som dom vill. Och om mannnen verkligen anstränger sig så kanske han kan få en delad vårdnad.

Fast det som stör mig allra mest är att det är så jävla mycket snack om Kvinnorätt. Men var i helvete är diskutionen om Jämnlikhet???? För det är ävl det vi alla vill ha?

Frälst

HAAAAALLLLLEEEEEEELLLLLUUUUUUUUJJJJJJJJJAAAAAA!!!!!!11111!!!!!oneoneone½½½!!"""

1 timme och 10 minuter i trädgården, lätt sällskapandes med mina grannar. Första biten NICE, andra biten hade jag dock klarat mig utan.

får säga att tiden i trädgården var både rogivande, väldigt skön och funkade som en bra "motivator" istället för träning.

Cykeln är som bekant hos reparatören antagligen veckan ut. Och detta som skulle bli startup vecka efter en veckas skön paus.

Dock är ju mina grannar långsinta och minns föra vårens "missbehaive" och glodde friskt när jag på knä skar bort kanter....

Det slutade nästan illa...

I morse märkte jag att mitt stora framdrev på cykeln var skevt. rent ut sagt såg för jävligt ut. så det blev till att cykla till jobbet på lilla drevet.

Snackade lite med min kollega och vi riktade rätt det. Och allt var frid och fröjd. Med C:a 2 km kvar på hemresan från jobbet sa det pang. Hela framdrevet fick mer lr mindre av och böjde sig och jag slutade så när i en kantsten och där efter nästan i en bil.

Jag kan säga att jag är mäkta jävla irriterad. Va fan är det för jävla måndags exemplar jag fått.

Jaja till affären imorgon och få skiten bytt. Jävlar vad irriterad jag är. Får gå och duscha av mig det.

HARRE!!!

Tufft

Ja det har varit många dagar. Dock har ajg inte alls druckit den mängd med alcohol som jag hade trott och planerat. Inte ens hälften av det. Men endå så har jag varit på humör och haft en bra långledighet.

Inga skandaler denhär gången. Det brukar ju hända saker när vi drar igång hemma hos olof. Men denhär gången så lyckades jag hålla mig. Och drack bara 6 öl.

Känns rätt bra faktisikt. Denna vecka har ju varit en paus från fatcamp och imorgon drar det igång igen.Har 2 stora saker att klara denna veckan. Cykla till torslanda och säkert så blir det en runda med farsan och eva en dag i veckan.

Och nu ger vi oss in i en ny fin vecka. och nu blir det sängen

RSS 2.0