Lite mat....

... och en god changs att prata av sig. Sedan är liver genast bättre. Dock kommer jag sakna träningen idag och imorgon. Men sedan på onsdag torsdag och fredag då blir det massa timmar på cykeln. Och söndag.

ÄGANDE!!!! Tv nu sedan avlida som sagt.

Så rätt jag hade...

Som vanligt könner jag mig själv live för bra ibland. Hade en dålig känsla i kroppen igår och idag fick jag gensvar i livet.

Kollegan sjuk 10000000 samtal offertförfrågningar hit och offertförfrågingar dit. Jag spyr på det just nu. Det plus att jag ska köra service och försöka fortstästta med organiserings arbetet. Plus att jag ska kodinera mig själv och de andra teknikerna sista veckan. Sedan får jag frågor som gör att jag ibland undrar vart v år på väg. Inga riktiga raster heller. Ghaaaa.

För att sammanfatta det dåliga just nu

Mina testvärden är skit.
Mamma avlivade katten
Jag får jobba för 5 på jobbet
Jag kommer inte hinna träna fören onsdag.
Världen går sakta under.

Och så ska man försöka kompensera det hela med

Allsvenska börjar imorgon
Katten mådde inte bra
Cykeln är perfekt inställd
På lördag är det bruce

På fredag ska jag sluta klockan 15:00 sedan ska jag jävlar i mig cykla tills jag dör.

BTW Svartis Ta det lugnt med tjejerna, Du har hållt dig länge och det är dumt att göra bort sig.

Nu ska jag försöka laga lite mat titta på tv och 2300 ska jag avlida i min säng fram till jag får stötar i mig imorgon och vaknar.

Sliten som...

ett par jeans som suttit på en motorcyklist som vuprat i 200 km/h.

Två dagar Metal Town har satt större spår i min kropp än 4a dagar SRF. Jag känner mig febrig och nästan lite deppig Jag vet inte riktigt vart ifrån det kommer heller. Fast va fan ett bakslag på 6 månader kan man ju leva med. Jag ska lösa det denhär veckan genom att röra på mig och på lördag Se Brucan. Tack martin för det.

Vidare. Cavalera (Max Land) Ägde fet på fredagen. Tyvär sabaton. Ni var bra men inte riktigt så bra. Lördagen toppades med finntroll och Inflames (dock dåligt låtval). Nightwish är nu helt förlorat förlorat förresten.

Vidare såhar jag mycket sköna saker att se fram emot. Bruce, prag, iron maiden, eventuelt ny cykelpartner, en vecka i Arras (frankrike) och så kommer kanske sara ner och hälsar på en helg på semestern.

Ska bli skönt med semester. Två veckor kvar. GG

Om 25 år

Så tar allt färskvatten i indien och kina slut. Jag satsar mina pengar i vapenindustrin... Krig= Erik Rik :-)

20 år

Jag sätter en runda på avenyn på att om 20 år så kommer nästa världskrig.

Lån

Jag hoppas verkligen att räntan går ner till maj nästa år. Ananrs åker jag på en kraftig höjning på mina lån. Hur som helst har jag varit vuxen idag. Riktigt vuxen. Jag har suttit och jämfört olika låne institut och gissa om jag blev överaskad när jag såg att Swedbank låg 0,3% under SBAB...

Hur som helst gör det inget om vi har en styrränta runt 3% nästa år kanske tom lite lägre. Lär inte hända men jag hoppas.

Ibland blir jag så trött....

Fan ibland känns det som det är mer än lite fel i huvudet på mig. Idag blev jag redigt jävla förbannad när jag satt och titt apå tv. (på tal om tv var fan la jag fjärren) Jo jag satt och titta på ettan och det var någon dokumentär om SSG:s lite misshappening i afrika. Eller inte end deras utan Det fränska elitsoldater gjorde med en "stackars ung pojk"

Vad som inte har tagits upp, och som aldrig kommer tas upp är att han var soldat och låg och spana på svensk och fransk trupp. Och utgjorde ett hot mot svensk trupp ett allvarligt hot. Han må varit civilklädd men stoltserade på flera bilder med vapen. Jag motsäger mig totyr men jag motsäger mig Medias envetenhet att dra det svenska försvaret i smutsen gång på gång på gång. Man vrider på fakta så det låter sämre än vad det är. En svensk gjorde fel, den svenska officer med högst rang. Släpa han i smutsen i hela försvarsmakten.

Det finns flera fall. Se på Nordic Battle Group (NBG) där svenska regeringen säger till försvaret vad dom vill ha. Och sedan inte betalar ut det som en BG kostar. Sedan kommer media och drar hela färsvaret igen rätt ner i dyngan.

Just nu står svenska försvaret och blöder och kan inte uppfylla regeringens krav på de 10 000 pojkar som ska utbildas till män varje år. Utan Istället försöker man utbilda 7000 men man får låta utrustning stå.

Vi behöver inget invationsförsvar. Men vi bör ha trupp utomlands. Och ska man ha det måste man utbilda människor på ett vettigt sätt. Inte bara Grupp pluton och kompani. Utan även bataljon och regemente. Kan man inte det. Kan vi inte heller skicka soldater utomlands. Efter som dom inte vet hur man ska bete sig över kompani(oftas pluton)nivå. Sedan har vi nordkallotten där sverige måste vara berädda med trupp så som både norge nato och finland har.


Det finns även mycket annat som jag inte orkar skriva om en av dom är de kraftiga nerdragningarna i hemvärnet. Vilket kan och kommer få konsekvenser när dessa människor inte kan få den träning som behövs för att dom ska kunna utföra sina uppgifter. Vilket är otroligt många. Och även kommer bli viktigare. Och idag är inte hemvärnet det som dom flesta tror utan är en ganska väl utbildad trupp med i vissa fall höga krav på sig. Men även krav på flera timmars utbilding om året.

För att ta en vacker klassiker som avslutning. 2500 man i kör, rysningar i ryggen.

"Gud bevare konungen!" "Och fosterlandet!"

Jävla skit....

Det finns få saker som stör mig så mycket som det som precis inträffar. Jag har precis ätit färdigt och blivit hungrigare. Nu får jag ju inte äta mer förens kvällsmat. Så nu ska jag sitta hungrig fram tills jag somnar. vilker jag avskyr.

Hur som helst har jag sakt amen säkert börja bygga en borg på jobbet. Av papper pärmar och skit. Detta är varöfr jag bara i måttlig mängd ska arbeta med pappersarbete. Med betoning på papper. Att sitta och pilla i filer på jobbet är en sak. Men dessa eviga följesedlar oderbekräftelser fakturor och offerter. Fyfan vad tid det tar. Om jag inte får mindre att göra kommer det krävas all min arbetstid att administrera skiten...

Hoppet står till att jag inte får  mer att göra imorgon och kan börja så sakta avsluta jobb. Vilket hade varit så härligt.

Det blåser ute förresten.

Det var ett tagsedan nu....

ja jag har haft lite blogg paus det senaste veckorna mest beroende på att jag har lite väl mycket att göra. Värvat med serviceresor och midsommar så har det bara inte funnits tid. Men  som ni vet är jag ju i tiden... nästan...

Vi kan ju börja med det hetaste samtalsämnet just nu. FRA... Är det någon som på allvar tror att dom inte pysslat med att spana på oss i kablar de senaste 10 åren??? Jag menar det här gör det bara legitimt rent lagmässigt.

Blåst.... Kuling i byarna är ingen höjdare när man cyklar. Testa det i nerförsbacke och sidvind så skiter man ju nästan ner sig. Jag klarade mig dock från det. Och från att vurpa. Hel och ren... eller tja jag ska duscha sedan ren.

Hur som helst fatcamp fortsätter. Det har stått still och underhålls tränats det senaste. Men nu blir det allvar av med bara 2 vilodagar fram till semestern. Dom 7 dagarna som jag åker bort får symbolisera vilodagar... Haha... hahahaha...

Denna veckan ser vi fram emot. Metal town,  hoppas det finns biljetter kvar på onsdag när lönen kommer.

T 17:10 Zulo

2 bilder innan  starten


Innan mottagningen 14/6-06Innan mottagningen 14/6-06

T -30 mins and counting

30 minuter kvar. Ska raka mig dra in i duschen om  1 min och vara klar om 10.

NU KÖR VI!!!!

Ibland blir man så jävla nöjd...

Ja ibland kan man inte mer än att bara nicka nöjt åt sig själv. Jag kom fram till att jag verkligen tänkt om sedan jag slutade på Zeiss.

Istället att jaga ihjäl mig för bättre lön och helt enkelt slå mig fram i den icke befntliga trappan av karriär. Så har jag kommit fram till att låta allt ta tid och at verkligen ta tag i saker och ting på rätt sätt och bygga grund istället. Och när man är missnöjd istället för att ta sig vidare någon annanstans helt enkelt diskutera det.

Och just nu är jag för jävla nöjd med mig själv inte bara för det.

Hur som helst Imorgon ska jag till Skövde och jönköping.

/E

Erik bussen 2-0

Det här är egentligen ett gammalt "rekord" att piska bussen mellan hemma och jobbet. Den stora skillnaden den här gången mot dom andra var att jag hängde på bussen när den kom. Lite mer utmaning så.

Västrafik-Erik 0-2

2 veckor sent men här är den....

Norrland Far up North



Måndag:


Måndagen började med en riktigt tidig avresa hemifrån (0520) och den tog mig via kontoret till Landvetter och flyget till sthlm. Väl framme (försenad som vanligt) så började den lilla bilresan (drygt 100 mil) Till Luleå där jag under tisdagen skulle njuta av lite arbete.


Tisdag: Ett besök på SSAB:s område var den första av 2 anhalter för oss under dagen. Sedan bar det av nästan 30 mil till norr ut. Till den gigantiska metropolen och Sveriges Gruvstad Nummer ett. Ni kommer bli chockade, men det är Gällivare och malmberget faktiskt. Där var det dock inte gruvdykning denna gång utan markarbete. Lite häftigt att passera polcirkeln för första gången i mitt liv också. Jag hoppas jag kan få tag i bildbeviset för det. Kvällen spenderades i Piteå på PiteHavsbad. Och en liten runda på stan


I norrland... Kan man lugnt säga

Onsdag:


Fick en drömstart på Piteå energi och hade ett perfekt jobb (ett sånt man önskar sig varje dag). Och SkellefteHamn var nästa anhalt. Jobbet gick bra med tanke på svårigheterna som vi möttes av. Sedan var det en bilresa ner till Umeå där vi spenderade lite tid på en uteservering och sedan blev d et sent jobb igen för mig. Fick sitta och bygga om en konfigurering till 2100 på kvällen. Vilket min trötta kropp och mitt än tröttare huvud inte ville.


Torsdag: Kanonstart och riktigt snabbt färdiga med kalibreringsarbetet. Sedan började den långa väntan med omkonfigureringar och inkopplingsanvisningar till elektrikern. När väl det var färdigt och vår igångkörning (som gick uber) var färdig. Ja då funkade inte en av brandvarnarna som den skulle utan vi fick börja räkna med ohmslag för att komma fram till rätt motstånd. Och 1830 var vi klara för att köra skarpt. Och tja hela dagens arbete skulle ju testas så man var lite nervig. Allt gick klockrent och det var bara att packa ihop. 0030 var vi på hotellet i Gävle och det blev framstupa sidoläge i sängen.


Fredag: Upp vid 0730 avresa 0830 framme Arlanda 1000. Nu sitter jag och väntar på att flyget ska gå så jag kan komma hem och göra mig ordning för en härlig härlig cykelresa i den underbara värmen. Dock har jag bra underhållning i min väntan en unge som trotsar sin mamma med att titta på mig under tiden jag sitter och skriver det här.


Sliten+Ågren= Festival

Fyfan vad jag känner mig sliten idag. Fast det är klart det som man åstakommer på SRF är rätt fantastiskt egentligen.

JAg kommer sätta mig imorgon och försöka få iväg något vettigt i bloggen från festivalen.

SRF imorgon.

Nog sagt.

Skön helg

Ja orosmolnen var stora i veckan (resebeskrivningen kommer) helgen blir perfa. Men vart hur och var ska jag vara /göra. Allt löste sig dock väldigt väl. OCh det har blivit relax på en uteplats hela helgen (dock inte min egna). Och det bästa som finnsi hela världen har varvats. Sömn mat och öl. Fast inte vanlig mat utan den bästa maten. Grillat.......

Var och såg när polarns band hade sin första spelning tillsammans. Det gick bra får jag säga.

Nu är jag oxå anmäld till GBG varvet, ska bara pynta skiten oxå. Ska sägas att jag inte har löpt en meter på 1,5-2 år... Fyfan....

RSS 2.0