Mellan Bloggning

Gör en liten lätt-kirurgisk-instats-bloggning.

Har varit hemma en dag nu för aatt fixa tvätten.

Snart är det Dax att åka ut i skärgården igen.

Nu är huden uppvärm. Äntligen dax att lapa i sig sol och bättra på brännan.

Hoppas ni har det bra där ute. JAg har det grymt

Erik Över och ut.

Paus

Nu blir det inget bloggande på ett tag. Det är semester och jag ska utomlands och sedan ska jag bo på havet.

semester

Om du ser det här johanna så gör jag lite reklam för din blogg. Efter jag får kommenterat att jag tycker min bild är mer semester.

Plastsyrrans blogg http://johannahellberg.blogg.se/

Tidig lunch idag

Ja min lunch är slut om 5 minuter. Tog den tidigt så jag kan äta innan jag åker ifån jobbet. får se vad det vankas för något i kväll. Jag funderar på att fortsätta hålla koll på vädret och försöka gå ut och fiska en sväng.

Om Det inte blir så får jag väl försöka att cykla dom sista 4,4 milen som jag har kvar så jag kommit ikapp mig.

Hur som helst är jag snart färdig med allt på jobbet. Bara städning kvar nästan. 3½ timme kvar. Sedan är det glassa som gäller.

Jobb dogma

Lite sköna bilder från hur det kan se ut när jag jobbar.


Märk väl att jag har vita tubsockar i mina tofflor. Det är mest för att jag ska känna mig svensk... Eller egentligen är det att jag inte gillar att gå barfota på jobbet.




Ibland gör vi små servicebesök i Pumprum på båtar. Det är något av det absolut värsta jag vet. Det är ofta mycket varmt och mycket fuktigt. Två saker som vid rätt tillfälle är både mysigt och skönt. Men oftast är det bara skit. Man blir kladdig och tappar fruktansvärda mängder vätska.



Röret tillvänster om mig är drygt hundra grader varmt och det måste jag stå brevid när jag jobbar. Ingen höjdare alls. Men men jag behöver inte kliva på den båten på ett år eller så.


Hmm

Nu är det berg och dalbana. Och jag tror det beror på att jag inte får tränat i den mängd jag hade behövt. Jobbet och andra intressen naggar min träning i kanten. Idag fick jag jobba till 2115. imorgon ska jag försöka vara i tid på jobbet så jag kommer i från i tid och kan ge mig ut på 5 mils skön cykling.

Och det behövs, de onda demonerna står bakom hörnet och på söndag kommer dom smälla lös det största helvete som någonsin är skådat i manna minne. 7 dagar i prag. Jag har legat i tunga förhandlingar i flera mänader för att få göra denhär resan. Levern ska få en månad efter sommaren. Första gången på 3 år som jag har lovat mig själv att hålla igen så länge i sträck. sist gick det bra.

På tal om något helt annat. Sommarn är rätt okej i år faktiskt.

Dålig magkänsla...

Magen hade rätt igen.

Musik...

Bruce körde kanske inte min favorit på sin spelning men nu kör jag  den på jobbet. Och jag får säga att trots min Panzertank utsida så berör verkligen The River. Tur att jag har sabaton i mp3 spelaren oxå så jag kan väga upp med lite fin svensk musik....

Hur som helst. Jävligt bra dag idag. Trots min dålig amagkänsla om i kväll.

Ha en bra dag nu. Så hörs vi.

Nu laddar jag

5 arbetsdagar kvar sedan är det SEMESTER

Ska bli gott att komma undan lite. Dock jag jag ju bara jobbat 10 månader det senaste året. Men det är skönt ändå. 3 Goa veckor.

Sedan ska jag realisera något gott i höst oxå.

Trevligt trevligt

Var och kikade på en snubbe som heter Bruce igår. Han verkar vara rätt poppis det var många som var där för att titta faktiskt. Trevlig liten tillställning får jag säga.

OCH DET VAR SÅ JÄVLA BRA

Man är ju gammal konsertoholic. Men det här var nog faktiskt det bästa någonsin. Jag reserverar mig mot Iron Maidens spelning i skandinavium senast. Eller metallica 1996 (eller när fan det var). Ruskigt bra konsert ruskigt trevliga människor. Och en ganska så go avslutning på kvällen oxå.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=431305&ref=puff&ref=puff

Dock lider jag mitt Lutherska straff idag. Som fan oxå. Men det ger med sig när jag käkat.

Hoppas ni har haft en bra helg nu.

Alfa point Bravo!

Det lilla...

flera små saker kan bli en stor. Igår fick jag 100% respons från träningen, träffa en bekant från leksand, äta tacos, dricka veteöl och gott sällskap. Helt kanon får jag säga. Det var dom sista pusselbitarna för att få allt att funka som det ska. Nästa vecka kommer det bli nertrappning och vidarearbete med att lämna över inför semestern.

Idag blir det brucan på ullevi. Inget specielt med det. Får se vad jag och bror min hittar på innan spelningen.

Ha det bra alla där ute.

Jobbrelaterat????

Det brinner en bil i malmbergsgruvan på 1250 meter djup... Gångra det med 7 så ser du hur långt du måste köra för att komma dit ner.

Det här är egentligen inget specielt. Jag har inte varit nere i gruvan. Men vid ett tillfälle har jag varit där och jobbat. Bå marken dock.

Nackdelen med resorna  (förutom att jag inte får vara hemma)är att man besöker platser (det är oxå en stor del av fördelen) som ibland omnämns i tidningen och då hajar man till.

Egentligen inget specielt inlägg bara en kommentar.

Chill out

Ibland så...

Dippen verkar ha avstannat iaf. Det är fortfarande inte fjärderlätt som det varit tidigare i år. Men jag tror att en lång njutbar runda imorgon kommer ge mig "the spirit needed"

Jag har bestämt mig för att försöka cykla ikapp det jag missat i tränings väg eller iaf komma så nära som möjligt. Det betyder att jag har 18 mil att gör ainnan söndag nästa vecka. Det blir tufft. Men jag tror helt klart jag kommer att lyckas. eller fall på mål linjen.

för som ni vet är lyfter jag till prag nästa helg. Söndag bestämt. Lätt bakfull självklart. Alex har ju inflyttnings fest.

Fullt ös medvetslös.

Down down down....

Kommer nu ha en neråt period känner jag. Kan vara väntan på semestern. Kan vara dom dåliga provresultaten. Eller att en människa i min närhet håller på att göra bort sig. Jag vet inte dock tror jag det är något annat.

Kroppen känns livlös och jag orkar inte göra/hitta på saker. Träningen hjälpte marginelt idag. Dock hoppas jag på att när problemen på jobbet är lösta imorgon och jag får rullat igång träningen mer så tror jag det ska ge med sig.

jag hoppas ni där ute har det bra. Jag kämpar på.

Guds gåva

Är inte den fria viljn utan snarare flex tid. Blev ju så jävla sent igår på firman så idag lyxade jag med lite sovmorgon. Ska dra i mig en macka och ta en dusch nu. Men sedan bär det av til lstenungsund och lite jobb.

HARRE!!!

RSS 2.0