Mat mat och mat

Min tunga frossa helg. Där snabbmat och öl (vin sprit) har intagits i stora mngder har resulterat i drygt ett halvkilo i vikt. Jag kände mig lite anorektisk när jag ställde mig på vågen i morse. Men va fan gör det. Nu kämpar vi vidare i fatcamp. Denna helgen blir ju måste nykter och det är cykel planerad under lördagen.

För med fasa ser jag på en norrlands resa nästa vecka. Vilket kommer betyda att vi bara äter ute varje dag. Och tja nu gäller det jävlar i mig att försöka hämtai n så mycket som möjligt av det i förväg. Dock finns det iaf en tränings changs under resan. Vilken jag kommer utnytja till fullo.

Men annars kommer jag närmare och närmare planerna på hur jag ska klara min träning i vinter. Kan dock betydaatt jag måste besöka läkaren för at få tag i lite asmasprej. DEt tar redan lite under morgon cyklingen.

Imorgon förlänger vi sträckan lite. Tanken är 10-15 mil denna veckan. Exkluderat lördag.

Ciggaretter

Jag klarade mig med nöd och näppe igår. det är svårt. Jävligt svårt.  Men det gick. Nöjd som ett as är jag iaf.

Idag ska jag ge bort den ena av dom två limporna jag har här hemma. Och fortsätta kampen mot mitt nikotinberoende.

Frossahelgen fortsätter idag med kröka hos olof och sedan hos malin för att efter det ta en taxi hem. Imorgon är det barnkalas och pizza.

Snoppjävel

Ja fan ibland tröttnar man på den. i 90% av fallen är man ju rätt nöjd att man har en. Det gäller lön och massa grejer. Men när jag nu har i trätt min vintermundering på cykeln. Ja då finns det inte plats för den. fick nog stanna 5 gånger och "lägga om den" för att det skulle gå att cykla.


14 dagar

Utan cigg. 15 utan att dricka.. Dock är det dax på fredag och lördag. Och det finns inga riktigt bra träningsdagar denna veckan heller. Det är imorgon och Torsdag som är dom ända möjliga. Ser ut som jag på något sätt måste lösa mina inköp på onsdag. Trotts att jag egentligen inte har tid.

Jag måste ha en framlampa till cykeln. Det är inte heller några dåliga krav jag har. Har dock fått tips om ÖB och Ullared. Det jag letar efter är en pannlampa som jag kan använda som framlampa till cykeln. Och det i sig är inte så svårt. Det svåra är att hitta en som jag kan fästa runt ramen.

Men det är ett IRL Quest.

Säng dax.

Vad gör man inte?

Första vecka som rökfri är nu avklarad.


Det var lite tuffare än jag tänkt mig. Alla gånger som ciggen fyllt ut tiden. På vägen till bussen, när man väntar på någon i staden. Har gått från sköna stunder där CO och Nikotin träffat mina lungor. Borta lusten att sluta röka (som var knapp från början) har inte direkt ökat. Jag ser också flera olika situationer som är borta.


Men det är lite som träningen. Jag är tvungen att hålla på med det alltid inte bara tills jag nått mina mål, utan även i fortsättningen, hela livet. Och det är där som det blir en väldigt tuff tanke. Träningen gör inget. Men tanken på att aldrig få åtnjuta en liten go cancerpinne igen är tuff näst intill jävlig.


Får se hur det blir när jag ska dricka öl nästa helg. Det kommer antagligen bli svårare än att tacka nej till kräftskivan som var i helgen. Hade jag varit kristen hade man kunnat tro att det var gud som satte mig på tester. Men det är bara jag som plågar mig.


Snart är lunchen slut. Tid att återgå till jobbet.


Sju dagar gjorda.

Elva dagar kvar.

Svårt beslut

Idag fick jag en förfrågan från min cykelkompis om jag ville med på kräftskiva. Givetvis vill jag det. Men samtidigt ska jag ha 2 nyktra helger som jag bestämt mig för. Kräft skivan stör oxå hela periodens planering och kommer göra 3 veckors träning till pankaka.

Beslutet är ändå jävligt svårt. Med hjälp av mig själv och min Fatcamp vän ägo så tog jag beslutet att stanna hemma. Eller tja kanske hitta på något med henne istället.

Det värsta är att det här är inte sista gången som jag kommer bli tvungen att ta sånna här beslut. Jag hoppas bara att jag kan lära mig att ta dom. För vem vill stå över Galej Galanta-damer och Grogg???

Ibland så bara händer det...

Idag låg jag och gled i 120 på vägen från kontoret till en kund (egentligen är det inte så mycket glida mer kämpa). I all frid och fröjd lyssnandes på Björn afzelius så hade jag tankarna på annat håll. Helt plötsligt ser jag två motorcykel snutar. Och min tanke är nu är det kört. Där åkte jag på en böter på ex antal tusenlappar. Men när jag svängde förbi fick jag bara ett ajabaja finger och så blåste dom förbi.

Ananrs så får jag säga att denna vecka har det varit mycket. Har tränat dåligt pga tuffa dagar på jobbet och sena kvällar hemma för att hinna med. Ska bli skönt med en helg där jag kan lägga fokus på viktiga s aker som cykel städa tvätta och spela diablo 2.

Hoppas ni har det bra. Det har jag. Min cykel är ny mekad.

Tankar vid 25

Stöld jag vet. Mycket tankar nu. Efter dagar som denhär behöver ajg min träning mer än vad en knarkare behöver sitt knark. Det kommer bli svårt att somna i natt. Jag får försöka med ett bad.  Men jag hade behövt min tredje dag av backträning.det blir nog det imorgon. Får se när jag kommer ifrån jobbet. Kommer jag ifrån vid 1600 så b lir det 7 milaren i skönetempo tror jag.

Ananrs så var det en dag utan flyt på jobbbet. Tråkigt när man får 2 sådana på rad. JAg hoppas det kan vända imorgon och jag kan få bort den surdegen.

Men vadå jag kommer vara glad imorgon ändå

Över ut

Remonsrespons!!!

Fast egentligen är det inte så mycket remons. En veckas vila gjorde susen. det blev 4a mils backträning idag. Gick grymt bra. Likadant imorgon oxå 4 mil backe onsdag blir 6-8 mils långkörning torsdag till söndag ligger oplanerat.

CHOCK!!!!

Jag tog helt sonika ett tungt beslut idag. Ingen mer rökning. Nikotinfri från Måndagen den 8:e Oktober 2008 och så får vi se hur det går.

Två undantag finns.

1: Vid sjukdom med dödlig utgång.
2: Ciggarer vid särsklida tillfällen (nyår sm-guld etc) Eller det som går under "It isn't over until the fat lady sings".

Snus och annan diverse tobak innefattas av detta beslut med undantag av vattenpipa.


Beslutet togs i Backen mellan skogome och Backa. När Mjölksyran besatte mina ben långt efter att jag var inne i sista andingen... För att helt enkelt hjälpa min syreupptagnings förmånga avslutar jag mitt näst sista missbruk. Och det sista har jag ju drastiskt minskat den senaste månaden.

Över och ut

I väntan på öl...

Eftersom jag har en riktig off fatcamp vecka så tänkte jag lyxa till det med bärs. Inga gigant summor men sådär lite lagom. Jag har iofs druckit öl hela veckan. Men i en liten grad och bara till maten (med undtag).

Hur som helst är det ju en speciel känsla att dricka öl hemma hos en polare och titta på tv. DEt är något man inte kan få för mycket. av.

Erik Över Och ut


France

Ett helt okej land där dom inte kan prata engelska. Inte ens dom som kan, kan prata... Gisses.

Dock trevlig resa och lite mer kött på benen. Så det känns bra får jag säga.

Dock har jag inga egna bilder men det kommer.

Nu ska jag raka mig sedan ska jag åka till T-landa.


hoppas alla har det bra!

RSS 2.0