Bilderna

Tänkte visa hur delar av mitt kontor ser ut.

Såhär ser min arbetsbänk ut när jag har städat (läs fredag eftermiddag och måndag morgon)
Jobbet1

Här sitter jag med 8 st uppkopplade deckare (som det i fackspråk heter)

Jobbet 2

Om man tittar noga ser man att jag har allt uppkopplat till ett itnerface och sedan sitter det inkopplat i datorn
Vidare ser man den livsnödvändiga halvliters vattenflaskan.

Nu ska jag packa ner tadkrämen. Så Hörs vi på tisdag.

Varning

Jag ska ju som bekant till Newcastle i helgen.

Så jag tänkte lägga ut en liten varning att imorgon torsdag blir sista gången på några dagar jag skriver här. Dock utlovas det lite lustiga bilder imorgon :-)

Kommer nog inte så mycket med idag. Är sådär sjukt trött som bara jag kan vara.

Eller ju fan idag ska det ätas tysk fläskkorv... SÅ JÄVLA GOTT... Nu blev ni allt lite avensjuka va?

Grannar

Startar här med min nya bloggföljetång. Mina grannar. Ganska så ointressant kan tänkas. Men det finns några goa även här i kärra.

Den första är mannen i fönstret. Han som skrämmer mig lite. På olika sätt. Så vad är då så udda med denna man? Jo han stirrar ut genom sitt fönster. Lr står utanför trappuppgången när det är gott väder. Men vad gör han, ja det udnrar jag fan med. Jag menar det kan ju inte vara så intressant att sitta och titta på sina grannar?

Mina antaganden är att det är en mycket ensam människa, eller hetl enkelt att han är så gammal att han har missat Tv:n. Om det är att han är ensam, så är mian förhoppningar att jag slipper vara så ensam när jag blir gammal. För jag vill inte sitta och titta på mina grannar. Iofs så lär ju tv:n Människans bästa vän) Finnas kvar.

Det är iaf nästan lite rysligt när man har typ tvättstugan och han står där och tittar på mig när jag går gfram och tillbaka. Jag kan knappt med att säga hej... Tror jag ska göra det nästa gång.

Nu ska jag tillbaka till maten över och ut skjut och sprut!

Stor dag idag...

Nej jag fyller inte år... Nej jag har inte vunnit pengar. Och egentligen är det ingen stor dag.

Men mitt ex (om man nu kan kalla det) från 9 år tillbaka har en ovana att höra av sig just den 29:e Januari. Och jag undrar och frågar alltid varför dom inte låst in henne på hispan än ;-)

Hur som helst, det var 9 år sedan jag blev av med oskulden. Och det är lite lustigt tycker jag. Så tja jag får väl fira med en riktigt bra rulle efter jag tvättat klart.

Paus

Fatcamp 2008 tar nu en veckas paus. Detta beroende på att jag har bil denna veckan och att englands resan kommer göra det omöjligt att hålla igång.

Har dock inte hunnit med invägning. Men det kan bli så att jag köper en våg i veckan

Startvikt var iaf drygt: 97 kilo. Antaglig vikt nu: okänd.

Efter lite torka...

Det har varit grymt segt med diskutionerna och pratet runt fikabordet på jobbet. Något som jag har väldigt svårt för. Det är ju illa nog att ingen pratar... Det är tom värre än att jag inte får prata. Idag gick det dock loss helt grymt på 1430 fikan. Då en av säljarna klämde ut sig

Tja hon löser soduko och jag spelar gittar". Detta låter ju inte så himla kul. Men som en flyga underbar replik "aha är det så du kallar det". Detta var ju med en mycket snuskig vink, senare kom "Tja att dra ett ackord har ju fått en helt ny betydelse" med oxå.

Helt underbart jag höll på att garva ihjäl mig.

Fredagen

Var ute och handla och drack lite vin med Linda. Sedan drog jag vidare till mitt favoritst'lle i stan. Dilerium. Låg musik och grymt mycket goda öl. Det  blev min välkomspresent Till Ägo från ume. Min distansvän de senaste 8 åren. Hur som helst dracks det en hel del god öl. Och en hel del sköna samtal med andra människor.

Lördag... Helt ospännande sov till typ 1400 och sedan blev det wow. köra far till flygplatsen och efter et öl hemma hos fidde sova på soffan. vakna hälsa på mamma.

Mer kommer imorgon.

Bara en länk

Ni som känner mig väl vet att jag har propagerat för motorvägarna i tyskland (i synnerhet A7:an). Nå denna filmen är från autobahn....

http://www.cartoonland.de/archiv/autobahn-manoever/

Allt har sin tid

Fyfan, minns ni när man var 15-18 år och att gå ner fortfarande var roligt... haha... fyfan... Det var tider det.

Men det var ju inte det som hade sin tid... Det var mest en kommentar som är ett skämt snott från Magnus Betner.

Hur som helst, jag hittade ett recept igår, och gjorde om det. Idag satte jag igång mitt hantverk. Kokade pasta, stekte köttbullar gjorde en tomatsås och sedan blandade ihop allt. Och statan vad gott det blev.


Men vad är det som har sin tid då? Jo idag är den första gången sedan jag började bo själv (rednot: Snart 3½ årsedan) som det inte finns någon pasta i min lägenhet.

Något mer är det inte. Fredag imorgon, linda och ägo efter jobbet.

Trampa på dom som ligger ner...

Det är ju ganska vanligt (moderaterna sviker löften till svårt handikappade). Hur som helst har jag hört en hel del människor klaga på att dom är arbetslösa... För mig tog det 3-4 veckor att skaffa nytt och då ringde det till mig.

Att klaga och säga att det rä svårt är ju helt befängt. 2 månader för att få en fast tjänst som tekniker.

Men om man inte bry sig om vad det är för jobb. Kan det ju omöjligt ta någon direkt tid.

Fast jag tror nog att det är det som är problemet. Man kan inte tänka sig att ta vilket jobb som helst. Eller man kanske kan tänka sig. Men söker inte det jobbet bara.

Jo jag har varit arbetslös i 3-4 månader som längst. Men då var sverige i någon slags lågkonjuktur. 2 månader denna omgången, men det berodde ju på att jag sökte specifika jobb. Och som Tekniker med min bakgrund och inte resa hela veckorna krävs det lite arbete. Det är gjort nu.

Och när vi ändå talar om mitt nya jobb. Jag är nöjd. Väldigt nöjd


Mat och idelöst

För fan vad jag är slut på ideer. Helt slut och jag är grymt irriterad över det oxå får jag säga. Så irriterad så jag spricker. Jag kan inte komma på något vettigt att göra som jag kan ta med mig till jobbet i några dagar...

Allt som jag brukar göra känns så jävla tråkigt. Inspirationen är slut och jag vill bara äta pommes kött och sås typ...

Jaja skit samma jag är irriterad och får väl äta ärtsoppa idag istället.

Över och ut

Shorts vid träning

Jag har funderat på dethär sedan jul och jag kommer inte fram till något riktigt svar.... Varför har tjejer långbyxor (Läs: tajts) och ibland långärmat vid innomhus sport.

Dock gäller inte detta alla tjejer. Jag har hittat några undantag, så som tjejer som har idrottat i typiskt manliga idrotter (läs: allt jag tycker är vettigt). Dom har i större utsträckning shorts och t-shirt vilket är både bekvämt och användar vänligt (till skillnad från tjats och långärmat)

Jag har kommit fram till följande slutsatser. Men jag vet ju inte om dom stämmer.

1: Dom anstränger sig inte och fryser fruktansvärt eftersom dom inte har någon muskelmassa (fett värmer inte)
2: dom skäms för att dom är otränade. Dock skulle aldrig en fetis ta på sig tajts?

Är det någon som har en ide?

Måndag

Framsteg idag... Jejjebus jag fick pilla med saker som är helt nya på nya jobbet mycket mycket intressant. Prinsipen är samma som med de instrument jag jobbat med innan. Men ett lite annorlunda förfarande. Lite skön ritningsläsning ibland och lite annat smått och gott.

Tid: Måndagar är min sämsta dag när det kommer till tid. Jag kommer hem runt 1900 och idag var jag tvungen att handla så jag kom hem än senare. sedan ska man göra mat sitta ner och kolla grejer på internet. Hinna kika tv och sedan är det säng. Samanlagt har jag nog inte mer än 2-2½ timme där jag sitter ner innan sängen. redigt surt.

Im orgon ska jag försöka komma på något bättre ämne. Jag hade flera intressanta idag. Men jag glömde av dom som vanligt. Ska skriva ner imorgon.

"vart vill du ha såsen då?"

Hmm

Jag bytte faktiskt kanal efter ett tag för jag slussades mellan två tankar. Vilka jävla egoister och tänk om det händer mig.


Hur som helst så har den här veckan varit sjukt bra. trotts dålig film och att den har varit riktigt fattig på händelser. Nästa vecka ser inte ut att bli särskilt mycket sämmre den heller. Fast lite mer happenings. Typ vindrickning på fredag med linda *skvaller väntas*. Och äl drickning med fidde och ett par andra på lördagen. På dilerium, och alla vet ju vad som händer där i öl drickningsväg. En satans massa veteöl lär drickas och magen komemr vara stor som en balong.

Tja hoppas alla haft en bra vecka och ett bra veckoslut.

Över och ut

En riktig söndag...

Idag har jag haft en riktig söndag. En sådan söndag som jag haft de senaste 3 åren (med undantag). Vakna runt 12 kolla tv. Göra god frukost och sedan beställa lite mat (sallad idag) .

Nu ska ajg raida och kolla på kallafakta. Och tja kallafakta handlar idag om självumkan verkar det som. Lr iaf det är mer synd om mig än dom. Men tja vi får se det är ju inte färdigt än.

Arn...

Jag hade inga förväntningar. Men fyfan. det skulle vara förbjudet att göra så dålig film. Det var inte värt pengarna. Det var nog fan inte ens värt att resa sig ur soffan idag för att se filmen. Jag fattar itne hur jag kan bli besviken. Men helvete 2 timmars jävla skit 20 minuters slakt. Ska du göra en bra film om den tiden får du ha ihjäl lite mer folk....

Jag menar Ha Med en kille osm spelat Soppgubbe i sommarlovs morgon i en ganska så viktig biroll och i huvudrollen ha någon som spelat fjantpsykopat i Beck....

Jag kan älta den här filmen i evighet. MEn en sista grej, Håll filmen till ett språk. I detta fall hade det varit värt och ta bort svenskan helt... Det bara sabbar när dom hoppar mellan språken....

En bra grej dock... Striden mellan arn och den där tuffe killen som kallar honom för nunna. Helt grymt bra Att han blir trött... Jag menar en dåtidens ringbrynja i den storleken väger minst 40 kilo. säkert väger den snarare mellan 60-80 kilo. Bra jobbat iaf.

Hela filmen kändes som en riktigt dålig lajvupplevelse i synnerhet många av dialogerna kändes väldigt mycket dåligt lajv.... FY

Nu blir det till att dinga 62 i wow så man blir glad igen.

Lördag lr söndag?

Den här lördagen har varit nästan som en söndag. Dock ingen bakfylla och ingen raid. alltså en jävligt skön dag.

Hur som helst, en tanke bara. Varför säger man grädde på moset, jag mernar det är ju inte gott. Man borde säga något i stil med: Grädde på Glassen. Eller kanske Ketchup på moset. Lr Min egna favorit.

Fyfan, det var var som en smörgrotta i Moset.

Bio i kväll... rapport i natt. E

Nykter helg, men först....

Jo jag fick iaf fidde att bli lite nervös. Dock blev det storpisk i sista settet men jag var trött. Nu blir det 2 dagars vila och slöande med god (läs nyttig) mat. Snart dax att väga in sig igen oxå för att se om det har blivit någon minskning. Dock känns det inte som det... Men nästa vecka blir det helt klart dax att öka dosen med 1-2 gym pass.

Jo det var ta mig fan dax. Nykter helg och lite lugn och ro. Nästa helg blir det inget vilt men helt klart lite öl som det ser ut just nu.  Får vila upp sig till det som ser ut att bli en helvetes helg i Newcastle, där öl mat och fotboll kommer stå på att göra listan (och typ endast det). Men jävla massa öl drickande lär det bli. Och jag brukar ju inte banga det. Frosseri på HÖG nivå kommer att utföras med goda miner.

Nu är det ju fredag. Och tja jag skulle ju inte varit hemma utan träffat en bekant. Men tja jag skiter i det och ställer mig i köket och gör TACOS!!!!!!!!!!!!!! Det är ju fredag :-)

När allt var så himla bra.

H*r*!!!!!! Nu kom det en massa dåliga tankar. Får se vart vi ska börja....

Jo Ekonomi avdelningen på Carl Zeiss ab verkar fungera väldigt dåligt. Eller det gör den dom har nu haft 3 månader på sig att fixa mina a-kasse papper. Har dom lyckats? NEJ! Däremot så tog det Gunsan på svetsmästaren Mindre än en dag att få ihop alla papper. FLAWLESS GUNSAN!!!! Inkompitens är fan det värsta jag vet (dubbelmoral ja visst). Men det handlar om 2 månadslöner. Okej det drabbar ju ingen fattig ;-). Men jag har blivit fattigare.

Hur som helst så är Ica jävligt jävligt irriterande, Jag vill ha ett ica bonuskort och inte ett fittigt jävla mastercard... Jag är oxå en internet människa... Men man kan inte söka bara bonuskort på internet utan måste söka mastercard. Jag har redan mitt Visa kort och det räcker mycket väl för mig. Här komemr min förklaring på varför jag inte vill att ica ska ha hand om mina pengar.

Banker tar hand om pengar... Mataffärer tar hand om mat... och när dom inte ens klarar det.... Nja...

Jo jag vet dom har fina räntor men tja... Det är som med posten... Posten ska ha hand om post och paket.... Inte mat affärer... Dom ska ha hand om ma.....


World of warcraft

Gjorde min lilla comeback igår. Kan nog bli så att jag loggar in och lirar lit epå min alt idag för att slippa raida. Vi får se. Det hänger lite på fidde ridde oxå. Min partner in crime så att säga.

När jag ändå skriver om nördgrejer. JAg tror fan jag är en nörd. Iaf delar av mig. Vissa saker gör mig barnsligt förtjust (förutom kvinnor alchol och helger).... Och när det gäller elektronik och aparater har det varit ganska så extremt det senaste. Ingen särsklild händelse utan det är snarare en insikt jag fått genom att studera andra människor.

Bedminton imorgon *längtar*

Jävligt nöjd

JAg är bara nöjd. Men jag har något jag ska blogga om som jag glömmer av varje gång jag kommer hem. Imorgon om jag kommer p ådet ska jag skriva ner det.

Hur som helst var fredagens bedminton (imorgon alltså) på väg att bli inställd. Dock räddades detta av både mig själv och fredrik. Vilket gör att det blir en timmes Bedminton i singel form. Mycket mycket trevligt.

Ska snart gå och handla och det gör mig mer näjd. Lite mjölk och prylar för både idag och imorgon....

Förbud och hunger

Jag får säga att jag trodde det inte skulle ta 3 daga rutan kanske en vecka innan första riktiga suget kom. Det är fan helt jävla otroligt. Inte ens när jag rökte upp mot ett packe cigg omdagen var jag såhär sugen. Jag undrar vad det är? Jag känner mig hungrig men har ätit en god portion mat och kvällsmat genom alla spelets regler.. Men ändå är jag sugen på något och hade säkert kunnat sätta i mig en hel ko.

Kan det vara så enkelt att kroppen är i chock efter att jag har börjat röra på mig och att jag har lagt om min kost och verkligen kramar ut socker och fett ur den.

Eller spelar hjärnan mig ett spratt när den vet att det varken vankas cigg lr öl till helgen.....

.... Denna fråga kommer bestå till sugen försvinner.... Om det gör det.... Helt makalöst är det iaf.... Nog något av det absolut värsta jag har blivit utsatt för får jag säga.  Nu ska jag iaf gå i säng. Och imorgon ska jag itne stiga upp fören 0730 hours zulo.

Roger in, Roger ut.

Moderater

Ja, det skulle komma en dag. Mitt tvivelsamma hat mot dessa MÖRDARE och Förstörare och den svenska (riktiga) folkhemmet. Människor kommer snart att svälta. Vi arbetare kommer få mindre pengar över. Och kapital asen tjänasr bara mer och mer...

Fast det jag tänkte över är hur alla ´människor som röstade på dom och nu klagar. Jag säger bara HUR JÄVLA KORKADE ÄR NI??? Och det är rätt många människor som detta gäller. Att säga att blocken är så lika att det inte spelar någonroll är väldigt väldigt fel. Se vad som hänt och hur alla som har det svårt bara får det värre och värre. JAg fick nästan känna dusten själv. Hur som helst ska jag bara säga skyll er själva. Och tack för att ni fuckade upp sverige i några år.

MSN chattning

Satt på msn med mina goda vän Ägo (nyss nerflyttad till GBG)  och försökte planera in en fika/öl på lönehelgs fredagen. Hur som helst så påtalade hon att hon först inte kunde och sedan kunde. För hon trodde jag menade denna fredagen. Men då är det bedminton... och för att förklara för Ägo hur viktig bedminton är för  mig (den är inte såhär viktig men hon tar fram det värsta ur mig)

Söt tjej: Knulla erik?

Erik; När?

Söt Tjej: På fredag?

Erik: Denna fredag?

Söt tjej: Ja!!!

Erik: Sorry bruden det är bedminton. Men du kan få suga av mig efteråt.

Bedminton är viktigt och jag gillar itne att anstränga mig efteråt.


Mat igen

Fan i helvetet. Jag har precis dragit mig i en regäl dos av sallad och är inte ens påväg till att vara mätt. Och nu ska jag göra storkok för jobbet. Och försöka att inte äta... Det är en lite utmaning. Men det ska nog gå bra. Tar lite köttförsås till mackorna ikväll bara...

Det handlar ju om att vara duktig. Om man bara kommer igång med det så tjänar man ju ganska sköna pengar på att göra mat och tamed sig till jobbet. Och jag gillar ju att bränna pengar på krogen istället. Både när det gäller mat och sprit då....

Hade en grej till. Men jag orkar inte riktigt med det. Hade ett tjöt om gamlingar som fått sparken och börjar försöka skaffa jobb.

Mat och så

Idag har inte hänt ett skit. jag vetinte riktigt veta vad jag ska skriva. Men idag gjorde jag något jag tror jag aldrig gjort sedan jag flyttade hemifrån. Kyklingsallad med nudlar. Det får jag säga var typ det största på hela dagen. Så ni fattar inget roligt alls. Men imorgon ska jag pula med lite grejer på ikea. Jag behöver nya mat burkar till jobbet nämligen och jag traskar ju ändå förbi påvägen hem.


Andra veckan

Det ska bli skönt att få gå och jobba imorgon. Men något som kommer bli sjult skönt är att få komma igång med träningen igen. Ska bli första gymvändan i år. Ska bli kanoners.

Hoppas ni får en bra vecka.

Lördagsbus

Tja inte så mycket intresant men helt kalrt värt att nämna. Var lite födelsedags kalas hos bror min. Det dracks och samtalades. Och allt kändes mycket mycket trevligt. JAg tror tom att jag lyckades med att på inget större sätt göra bort mig lr tom prata för mycket.

Söndagen är jobbig. Jag har ju fått denhär hungerkräkkänslan allt oftare och i morse var det verkligen jobbigt. JAg gjort tom frukost men det hjälpte föga. Och efter att ha ätit nu ligger det kvar litegranna iaf. Jag undrar vad skiten kommer ifrån det har ju inte alltid varit såhär.

Nu ska jag krypa ner underfilten i soffan och titt apå film

Över och ut

Den 11 januari

Den här posten är lite sent. Men jag fick höra det ganska sent igår. Men hur som helst. Det här är bara en notis. Nu fyller inte bara min bror, elins son utan även min kusins barn år den dagen. Mer sånt. Mindre saker att minnas.

Nu ska jag ner i soffan igen. Väldigt bakis idag.

Dåligt skrivande just nu

Eller tja igår blev det inte så mycket. JAg hade Tacos Dinner hemma meed en bekant, och innan det var jag och klippte mig och råkade dricka lite för mycket rödvin. Så jag hade inte ritkigt tid.

Hur som helst så har det varit väldigt mycket 90-tal denna vecka och det känns på något sätt som om det inte skulle sluta. Musik, tvspel osv verkar på något sätt dyka upp överallt. Och 80-talisterna verkar reagera med att köpa det. Eller iaf fundera över att köpa det. Vilklet är ganska lustigt. Det får mig att fundera på om et finns andra likheter  för andra genarationer. Med det som var specielt för deras generation. Typ som när man släppte "bubblan" igen. Eller om det kanske finns andra liknande saker.

Hur som helst ska jag sätta mig och installera Det nya tortuga spelet. För tja det är så nära Pirets jag kan komma idag.

Far out!

90-Talet

Area turns red. När jag gick och tänkte på Bionic commando (Bc från och med nu) och lyssnade på radion under min promenad (timslånga varje dag Måndag-torsdag.) kom den. Ja AREA TURNS RED den gamla goda låten från infinit mass (har jag för mig) som slog någon gång under 90-talet. Tror tom jag har singeln.

Nu känns ju inte dethär så specielt. Men jävlar vad taggad jag blev.  Hela denna veckan har varit bra. Så det lär väl hända något skit i helgen.

Sedan tänkte jag på min favorit av alla goda tolkningar om Murphys lag. En jag läste under en mycket fin tömning under min tid i den svenska armen. Ja just det ja, man kanske ska berätta vad det är. Men det tar vi snart.

Egentligen är det nog inte riktigt Muphys lag. Men tja här kommer den.
"Om du kan sikta på fienden, Så kan han sikta tillbaka"

Göran Persson

En man som jag hatar och på något sätt tycker om samtidigt. Just nu sitter jag och tittar på ordförande persson. Jag får säga att det är ruggit intressant. Maktmän intresserar ju alltid. Iaf så är det väl inte riktigt han jag bryr mig så mycket om. Utan den kanske mest tragiska politiska händlse någonsin i sverige (min mening). Det kom ett snabbt inslag om mordet På Anna Lind. Och det rör mig fortfarande väldigt hårt. Det är ju inte ofta man tar till lipen (borträknat idrott) men när jag fick reda på att hon gick bort. Då var det nära. Hon hade fått min röst 1000 gånger om. Mona Salin får aldrig någonsin min röst. Det ska sägas.

Nu vidare till något annat. Trevligare. Det rullar fint på mitt nya jobb och imorgon kommer första kundbesöket. Vi håller tummarna och hoppas att det bara flyter på.

Lycka

För jag har en liten svaghet en böjelse och last som jag haft sedan 10 bast- Och det är varken latex lr läder, lr dam underkläder, lr kiss sex lr rep.... Nej för det är Steven Segal Filmer. Fyfan alltså. Sitta och tittapå en rulle som är så Steven Segalig och bara n juta. Jag vet att han är en kass skådespelare. Och det är ingen direkt action inte heller innehåller filmerna för mycket bra fajting. men Jävlar i mig...


Fyfan jag längtar

Det lever en dator nördi  oss alla. I mig lever en relativt stor. Min bror ringde mig på min promenad hem och kläckte den mycket goda nyheten. BIONIC COMANDO BC från och med nu) kommer att släppas under 2008. Det betyder att jag vid minst 3 tillfällen kommer vara tvungen att plasta in lägenheten vid 2 tillfällen detta året. BC och så även Starcraft 2... Fyfan...


Fyfan jag längtar...


Feltänkt eller fel på världen...

I en inte allt för svår bakfylla så llåg jag och titt apå skidorna igår. Charlott Kalla, fyfan 20 år ganska söt och en jävel på att åka skidor. Jag rös när hon körde om i backen och var mycket förtjust i ilningarna jag fick.

Men när allt lugnat sig och jag i morse satte mig på bussen kom jag och tänka på en sak. FAn hon är säkert dopad. SEdan tänkte jag en massa mer. Men summan av kadimuman är fan vad sjukt det är. Iofs så är Skidor en av de idrotter som drabbas hårdast av alla där ute, det skulle väl vara cykel som är värre drabbat. Men lixom den här tösen aspirerar på bragdguldet 2008.

Men okej, jag menar hon vinner TOur de Ski självklart har dom dopingtestat henne. Och kommer vara stenhårda på det. Men tänk om dom kommit på något nytt och snart ser man massa svenska segla iväg top 10?

Nu tror jag nog inte på att hon är dopad ändå. Men tanken slår ju till och är ganska lockande med tanke på vad det är hon har gjort. Jag tror inte jag ändå ser hela storheten i det. Men iaf.

Lördags trassel

Tja Det hände ju en massa saker hela dagen. Jag vaknade som vanligt av mig själv och kunde inte somna om. Iaf så fick jag hämtat mina hårgrejer (känns lite fjolligt) och hjälpt en god kamrat in med några grejer i hennes lägenhet (goda gärningar som man kan bränna av när man ska göra dåliga saker)

Sedan blev det lite "förfest" hemma hos fidde. Jag han en massa öl och sprit (typ som finsk spritfest 2 helrör och 2 jävligt fulla finnar). Fast tja vi hade ju inga helrör direkt. Bara likör mintu mjölk och öl. Just det, vi missade bussen och åkte taxi. det hade jag förträngt.

Singstar hos erika, där jag gjorde ett grymt bra jobb faktiskt. Inget direkt spännande. Vi körde lite jag har inte oxå. Ganska kul på fyllan. Kände sig samtidigt som man var 14 och körde sanning och konsekvens, hahaha.

Dancing dingo blev det sedan inne i stan. Inget direkt spännande. JAg dansade som en gud. Men det är ju inget ovanligt direkt.

Nu är jag så jävla trött och ska sova men bi hörs.

Känslomässigt

Jag har haft min känslomässiga timme i år. Som alltid har jag den till sportens årskrönika. Det är något med idrott. Människor som är besvikna och lyckliga som som startar en kokande kittel i mig. På ett sätt som jag har väldigt svårt att kontrollera. Jag tror bara människor som varit utsatta för det förstår. Man dras med på ett otroligt sätt. Och årskrönika är kompakt och laddat med allt det där man minns från sin tid som aktiv.


Bedminton

Veckans stora hållning. Fyfan vad slutpumpad jag är nu. Bara mat mjölk och soffa kvar sedan är dagen slut. Sova och ladda inför morgondagens bus;

Jo för det blir bus imorgon, inte mycket men det blir bus.

Vidare så anländer snart Ägo till GBG, Hon tordes vara framma snart. Får se om jag inte kan tvinga ut henne och hennes sambo på lite singstar och bus imorgon.

Mat...

Fyfan vad gott det kan vara med enkel mat. Råstekte lite potatis och kom på att jag inte hade vitlök hemma. Men hittade en färsk champinjon. Och jag säger bara FYFAN VAD GOTT DET BLEV. Steka Färsk champis är ju helt jävla underbart. Missade vitlöken, men ersättaren var heltperfekt. Smörstekt självklart.... Det är ju svamp :-)

Andra dagen

Eftersom jag har fokuserat hårdt (som en praktstånd) på att kurera mig när jag inte jobbar så har jag inget socialt liv alls. Inte ens via datorn. Igår var jag i säng innan 2100 hours zulo. Vilket innebär att jag var hemma i typ 3 timmar innan jag somna. Och tja 30 minuter av dom i badkaret.

Jobbet funkar. Det är självklart svårt med nya rutiner och maskinförståelse i de olika aparaturerna men det funkar. Idag får vi se när det blir säng gående. Men om det inte är något riktigt bra på tv gissar jag tidigare.

Jag ursäktar att jag inte kan bjuda på något smaskigt. Men det kommer nog dröja till iaf lördag innan bus. Vi får se. Det hänger lite på mig och mina planer på

Första dagen...

Ja det gick bra, riktigt trevligt faktiskt. Är lite av ett mysjobb. Stressigt säkert, men sitta och små pilla är fan något jag vill göra. Och vid första blicken så är det ett pill jobb. Jag gillar ju och pilla på teknisk aparatur (andra saker oxå för den delen)

Fortfarande ågren från nyår. Fan ska man spinna loss och hitt apå massa saker för när man egentligen bara borde lägga sig och sova i ett hörn... Får ringa polarn någon dag. Vågar inte riktigt än han kan ju vara arg. JAg hade varit arg om jag hade hittat min julgran på den pyttelilla toan... Iaf om jag varit bakis.... Vilket han säkert var.

Ingen träning idag heller. Jävla (jäbla eftersom jag är förkyld) förkylning. Promenaden får räcka man vill ju inte överanstränga sig. Hjärtförstoring och skit (jag övertalar mig själv just nu att det är farligt)

Nyårsafton

Som vanligt var det dax för bus på nyårsafton. Och jag hade väl kunnat skriva en roman om det hela. Men jag är fortfarande så jävla trött efter att ha vaknat vid 10 och inte kunant somna om.

Någr akorta notiser.
1 person blev för full och spydde i påse.
1-2 personer lackade
2 personer busade när alla andra somnat (ursäkta granenei duschen men jag var förutseende och plockade bort all beklänad)
1+ Personer tog skämmiga bilder med värdens kamra.
3 åkte bil hem
1 Gick hem
1 person fick tankar på att möblera om lägenheten

Det får bli min nyårsafton genomgång. Imorgon börjar nya jobbet så det blir strax till att krypa ner i sängen

RSS 2.0