Äntligen fredag!

i början på alla nyktra helger så känns det tungt. men det ska vi nog kunna lösa.

Hur som helst 24 mil gjorda. 8 kvar. det här kommer nog gå vägen. jag har ju öven gjort ett litet byte i t räningen. Så imorgon blirdet 6 mil och sedan blir det resten på söndag. Kommer gå helt suuuuuuper!!!

Btw Nya lägsta vikt 96.5. Det betyder 3,5 kilo tills jag är nere på samma nivå som när jag började träna i vintras.

GO GO Power Rangers!!!

Nu ska jag iväg och äta TACOS!!!!

Smärta

Tennisarmbåge
Armbågslucka
Eller lätt inflammation i senfästet/överansträngning.

Skit skit skit.

Nya ställningen (tack pappa) eller något annat har ställt till det i min högra armbåge. Vilket är oerhört irriterande.

Det är bara att borra ner skallen och köra.

Ibland undrar jag...

... hur det står till i skallen på mig. 71 km idag... 71 imorgon... Och det absolut bästa är att jag inte kan banga imorgon. Då är det 14,2 mil gjorda. Tankarna kom upp på att göra ett vätternrundan denna veckan. Och tja så blir det. Och på min fars begäran.

Vikt 98 stabila (5 kilo kvar innan jag är nere på samma nivå som innan jag börja träna GO MUSKLER)
Midja 94 (inte fet längre)
Och låren har växt 1,5 cm sedan semestern Vilket är skrämmande mycket.

Fast det intressanta blir och titta hur det ser ut nästa vecka. Min gissning ligger på att jag kommer ligga runt 99 då :-)

Tränings rapport

21 mil gjordes förra veckan.
12 mil veckan innan det.
60 mil ska vara gjort efter denna vecka
27 mil återstår.

Am i up to the challange. Yes i am.

Med mina planer kommer jag landa på 31,1 mil denna veckan. Vilket betyder att jag kan korta en av träningarna. Vilket jag oxå kommer att göra.

Fatcamp 2008 går även mot den tuffa delen av året. Höst och vinter. Lite ny utrustning kommer behövas. Och just nu ser det inte ut som kalkylen fr nya cykelbyxor och ny cykel håller. Men jag får väl trolla in lite cash så ska det nog gå att lösa.

Kaloriräkningen går bra förresten.

Nu var det gjort

Jag vände helt i ett av årets tyngsta beslut. Det blir ingen Iphone. Efter nogrant övervägande håller jag mig till SonyEricssons telefoner. Tråkigt och lite för svenskt för att vara mig kanske... Men va fan jag får minst lika mycket telefon (eller tja mindre tom) för 4 000:- och då slipper jag feta månads avgifter och ingen bindningstid.

Utlägget komemr dock väldigt olämpligt och rubbar min ekonomiska kalkyl till den milda grad att jag har bestämt mig för att ta en nykter (eller gratis) helg till (det blir nog 2) innan lönen kommer. Dethär kommer nämligen bli en spenderar månad pga en massa hemska inköp (vågar mobiler och mat haha). Och efter 2 andra månader där det svarta hålet har öppnat sig så behöver livremmen dras åt och nödbromsen ryckas i. Jag vill ju inte stå över någon av mina resor som jag har planerat i vinter. ;-)



Fatcamp 2008

Bli ett tuffa till det. Vet ni varför? Jo jag har köpt en våg. Så nu 'är det invägning varje morgon. Ska bli kul och se skillnaden vecka från vecka.

Hur går det för er alla med träningen där ute??? JAg ska upp på mina 20 mil i veckan för att nästa vecka öka. Så jag får tränat ner mig inna Frankrike resan.

Veckan börjar slött men bra

Fortfarande behöver jag inte slita direkt på jobbet men det börjar komma fler och fler saker. Vilket är skönt eftersom jag gillar att vara upptagen och ha saker att göra på jobbet (tillskillnad från hemma)

Tränings tempot ska denna vecka öka till standarden innan semestern. Imorgon tisdag väntar en längre runda och sedan ska jag försöka ta en på fredag innan det är dax för borta matchen mot Peking på lördag. Söndag lär bli träning.

Så en ganska vanlig vecka väntar. Om inget dyker upp.

en udda helg

Helgen började med Buffe och Trubbadur. Helt okej faktiskt. Trotts att jag inte drack en droppe (mer än 2 lättöl).

Lördagen var städa handla och bio. Såg batman och jag får säga att den var bra. inte otrolig utan bra.

Natten till söndag spenderade jag i en bil körande mäniskor runt hela göteborg känns det som. Det gick bra iaf.

Och på söndagen hämtade jag mina skräddasydda kläder. Ska bli kul att testa dom när nu det blir.

Inköp

För att bibehålla ett ordentligt fatcamp ska jag införskaffa en våg. (efter 8a månader) I samban med det inköpet så hade jag tänkt att köpa med lite andra saker jag behöver. Typ en trimmer, köksvåg och ett par högtalare till jobbet. OCh tja jag skulle kolla på trimmer och ser detta

Babyliss for Men Hygientrimmer Magnus Samuelsson Edition

För 124:- det är ta mig fan TAGET!!!

Gud varför döper man något till ett sådant namn.
Och ja jag börjar bli gammal måste köra trimmer i näsan. Haha, nu är jag trött ska sova. upp om 8 timmar.

Över och slut!

Gott och Blandat

Tja jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Men träning är ju en rätt bra is brytare. Jag är väldigt glad över att jag slowstartade förra veckan. För denna veckan är responsen i träningen fortfarande bra. Ingen träningsvärk dock börjar jag få lite känningar av trötthet i benen. Men annars rinner det på bra.

Jag behöver dock snart serva cykeln ordentligt. Men det blir på lördag medans jag tvättar.

Ikväll är det 4:E försöket på att somna tidigt. men tja jag känner mig för speedad nu. men man kan ju alltid hoppas. Jag har ju alltid haft lite tufft för att somna. Men de senaste halvåret ahr jag somnat och sovit gott. Dock kan det ju bero på att jag precis dragit igång på jobbet. Fast tja det är ju andra veckan nu. vi får helt enkelt se.

Jag funderade på att spela igenom Fallout 2 men det är nu lgt på is.... konstant...

Till helgen väntar buffe på Fredag (nykter dock det vankas bilkörning). Lördag vankas det bio och bladerunner. Och söndag ska jag hem till mor lämna bilen och äta lite innan jag avslutar denhär veckan med en cykeltur.

hoppas eran helg blir bra// E

2 timmar 25 minuter.

Så längesedan var det jag la mig i sängen. Och inte fan har jag kunnat somna. Jag har plockat fram vartenda knep jag har men nu vart det kört. Och jag är ändå pisstrött och har tränat hårdt. Ibland suger det fan i mig att vara totalnattmänniska.

Det går bra men...

Vad kommer all trötthet ifrån? Jag sov 7½ timme i natt och 9 kvällen innan. Men ändå så tog jag slut runt 16 tiden. Idag blir det tidigare i säng bara för det.

Men jag kan fortfarande inte förstå varför det ska vara så jävla svårt att få vara pigg en hel dag.

Idag har jag ökat träningsdosen till 2 mil om dagen. För att nästa vecka börja med en långkörning och samtidigt förlänga den dagliga dosen till 2,5 mil. För att nå upp till status 20 mil i veckan.

All planering för att klara av att inte bli sjukt trött och kräva för mycket sömn.

Nu ska jag gå och handla bröd!!

I.d.i.o.t.e.r

Ja alla jävla människor som inte klarar av att hålla sig på gångbanan. Utan jag får knö mig förbi på utsidan. Inte alltid så lätt med klippskor. Tack vara detta yttrar jag numer mitt missnöje med kommentarer som.

Är du blind?
Svårt att förstå tecken?
Det är skillnad på gång och cykelbana!
Säg ursäkta idiot jävel!
Sägvablindstyre!
Och dagens lilla favorit "Om du inte kan se skillnad på Gång och cykelbana borde du hålla dig inne" (denhär måste man stanna för att hinna med)

Dogma bild...

Jag är sjukt trött idag. Hade lite svårt att komma isäng igår. Blacksite funkade inte som det skulle och det irriterade mig. Hur som helst så har jag nästan bestämt mig för att dra hem mass effect igen. Alternativt ta upp wow spelandet igen.

Hur som helst här kommer en dogma bild Just nu just här just jag.

080808

För 9 år sedan skrattade jag....

.... och sa rätt åt solna tattarna. Idag säger jag fan den domaren skulle oxå bli hängd. Att en dommare får avgära på det sättet är fan helt åt helvete och laget som råkar ut det borde kunna få ge han spöstraff efteråt.

Vad jag pratar om??? Mitt lag åkte ut pga en dommare som blåste när han inte skulle. Straff på en skalle... Fyfan säger jag bara.

Ananrs då? Jo jag är grinig. Jag hoppas jag kommer iväg imorgon och får köpt mina byxor.

E

Rörig skalle

Ibland undrar jag om min ena hjärnhalva tar paus. Var skönt att få  cykla av sig och att tömma skallen. Får se om den lyckas hålla sig tömd. Har två knepiga problem på jobbet nämligen som jag får jobba på imorgon. Men vi får se om jag kan hålla mig.

Annars har dagen varit bra. Jag är lite seg i skallen antingen efter den hårda semestern eller så har jag inte kommit igång än. Men det känns lite bättre än igår. Det är rätt skönt att veta att det inte är så farligt långt till nästa paus. Som är frankrike och sedan hoppas jag att planerna på barcelona blir realiserade.

I övrigt är det rätt bra.

Skönt.

Sommar

Jag har ju haft lite semester oxå Så jag tänkte visa vad jag har gjort.

Här kör jag båt
Kapten Johansson

Här så har jag fiskat
Magrill!!!

Och här sitter jag och tittar på utsikten
Kikelikik

Regn+Cykel+Kortbyxor=

Pisseblöt Erik, Fy helvete vad det blåste och regna idag.  Dock får jag säga att min Craftregnjacka funkade helt jävla uber. Får börja leta efter ett par regnbyxor av sammamärke och färg. eller kanske svarta istället för blå.

Hur som helst blev det bara en kort körning idag. Tänkte inte riskera att gå omkull. Mycket vatten och slicks funkar inte så bra. Det höll jag på att lära mig den hårda vägen några gånger idag.

Hur som helst så kommer bilden på min darling. Så ni vet hur hon ser ut.

Här är hon min lilla snutta.

Rivstart

Idag när jag kom till jobbet såg mitt skrivbord och min arbetsbänk gudomligt fina ut, tom och fint. Det tog mig c:a 2 timmar att få "ordning på det"


Multitasking

4a displayer 2 controller och en hel del detektorer. Vilken underbarstart på veckan.

RSS 2.0