Imponerande insatser

Ja hela laget presterade bra. Min egna insats var jag nöjd över. Men jag har lärt mig lite mer om hur jag ska ladda upp. Inte dricka 5 öl och röka några cigg dagen innan. :-)  Fast förutom det så ska jag inte ta så många dagars uppehåll innan långa löppass. Utan försöka få ett kort pass i mig bara 2-3 dagar innan.

Till dom andra säger jag imponerande jobb av er alla. I synnerhet min äldre bror. Men pappa (13 sekunder efter mig) eva (6 minuter före) och johanna (c:a 1½ efter) gjorde alla ett imponerande jobb. Och jag ser framemot söndags löpningen.

Förutom träningen så är det ju norrlands resa inkommande imorgon. Och tja jag tar med löparkläderna upp och så får vi hopas på att det inte är så mycket snö :-)

Mat mat mat

Det luktar helt underbart i lägenheten. Än en gång har erik (jag) lyckats med att göra en fantastiskt pasta. Gisses anåda vad det luktar gott. "Maggen" kurrar (mullrar) som en HD/Amerikansk V12 på 6 liter (eller liknande använd det bara som referens).

Och nu är det slut på självplågeriet. Maten här kommer jag

(3 träningsfria dagar :-))


38 med väska

Ja, det får väl ses som något slags rekord. Hyffsat nöjd med resultatet. Då undrar ni vadå 38 med väska??? Jo min Måttstock som jag har när jag sprigner. Sträckan från jobbet och hem. Det tog 38 minuter. Och jag hade min väska på mig.

Men veckan började ju illa ändå. Trotts detta form besked (ta det på en höft). Då jag i morse inte kunde hitta min blåa skid/löparmössa. Den jag haft sedan jag fick den i lumpen. Lite av min Hjältemössa.
Mitt i deppandet efter träningen idag, så fan jag den i klädhögen från helgen....

Så veckan har börjat okej. HAr oxå lagt in ett litet styrkepass efter löpningen. Mest för att få rundat av med lite andra mnuskler och stretching.

Ingen löpning idag

Nä jag stog över den korta träningsrundan idag för att spara på kroppen. Men imorgon och fram till torsdag så blir det långa och korta pass blandat.

Ananrs har helge varit bra. Myst hemma. Men även varit ute och löpt med löparligan. Sedan har jag haft en trevlig lördagskväll med goda vänner.

Idag söndag har det varit mycket vila. det gör fortfarandde ont i vaden men annars är det helt okej.


Fartyg

Jag har aldrig gillat fartygsjobben riktigt. Men det har smygit in lite av en längtan efter dom. Och idag tror jag fan att det har vänt. Gud vad skönt det var at åka ut till skarvik och köra ett jobb som blev så jävla bra.

Det blir ju iofs ingen träning idag pga av det. Men det kan vara bra för mig att vila lite.

Hoppas ni har det bra där ute.

//E

Tvivelaktig nippelssmärta

Något gungar i min tajta löpartröja. Det har inte varit såhär innan och det stör mig. men det är bara att härda :-)

Den nya tokstabila vikten ser ut att hålla i sig. det verkar som min kropp vägrar väga mindre än 89.2 kilo.

Vad göra vad göra?  Inte ett skit mer än det jag gör just nu. Planen är att bibehålla löpning 3 dagar i veckan fram till April och där ta och börja träna med cykel och löpning. Och hoppas att det ska räcka för att knäcka fettcellerna.

Men tillbaka till löpningen. Den går bra. Med lite smärta. Vilket är skönt. Imorgon är det tungt pass. Ska bli uber!

Då var vi igång igen

Det var ju över 2 månader sedan jag skrev något.

Men nu såhär på våren är det ju många bollar som studsar runt.

Mina bollar just nu är förutom jobbet. Löpning, laga cykel, försöka få tid till lite datorspel och självklart att spana efter nya cykelvägar.

Min cykel står just nu i bestondsdelar och njuter inte riktigt av det. Men tja jag tror jag kommer få lite tid över till den i slutet av  nästa vecka. Så jag får ordning allt innan däcken anländer.

Löpningen går bra. Det gör mindre och mindre ont. Vilket gör att jag får lite hopp om GBG varvet och en tid under 2H

Det var allt för idag.

RSS 2.0