Fatcamp 2008

90,4 kilo på utvägnings datum. 7 kilo nergång samanlagt. men 14 kilo från max i somras.

Jag ska skiv alite längre om dethär senare.

Tack alla för den goda hjälpen.

Industri hit och dit

Bilindustrin får 28 miljader kronor.... Hade det inte varit vettigare att lägga det på något annat? Typ förbättra något annat typ sverige all and all. Jag menar det är ju amerikanska jättar som får "ta del" av pengarna genom att dom inte behöver stödja sina andra bolag. Nä ge inte företagen någora penar utan låt dom kursa. Kan dom inte sköta sin egna ekonomi så får dom väl gå under som alla andra företag får.

Ja det är synd om alla människor som blir av med jobbet. Men jag menar att du hade kunnat lägga 28 niljader på något lite mer hållbart. Och ska jobben där istället.

Resande

Ja då var det dax för en liten 3 dagars resa. Destination Karlstad.

Så jag lär väl vara hemma onsdag natt.

Väntar på att få åka.

Lite sliten

Dock inte så farligt som jag trodde att det hade kunnat bli.

Dock blir jag grinig på mig själv eftersom jag igår natt missade bussen med någon meter bara. Så det blev dyr taxi igen. Jävla skit.

Hur som helst verkar det som att dom har börjat köra 42 nattetid. Det här måste jag vid tillfälle kolla upp. Då hade det hhelt plötsligt varit värt att åka buss.

Harre!

Städa, skura, diska, tvätta och pula

Ja fyfan vad jag hållt på idag. är helt jävla slut. Vadå träna städa istället var min tanke idag och fittifan vad jag har knegat på. jag är egentligen inte 100% färdig. men jag har köpt fel damsugar påsar så jag kan inte damsuga mer...

Får man celebert besök får man ju ligga i lite. Sedan ska jag ju ha lite party party nästa helg. Och då kan det vara bra att ha städat helgen innan. Med tanke på att jag är bortrest mån-ons och ska ut med firman på torsdag. Vila/dricka öl fredag och gå på ullevi/göra ordning hemma lördag. Fullt upp som vanligt.

Kaffe

Ja idag har det inletts en mycket säregen men ändå ny era. Jag har efter 3½ köpt mig en kaffebryggare. OCh jag är inte besviken. Mitt mörkrost kommer bära mig till bättre höjder.

Ag har även lagt en special beställning hos min goda vän anton som händelsevis jobbar på ett kaffebolag som har mycket gott kaffe.

Lycka. nu ska jag lyssan på orgasmatron med Hellsongs. Mycket bra tolkning.

För ljust

ja det blev för ljust med de nya lamporna. Jag hoppas att köra i 25 wattare istället för 35 wattare ska göra suset. Och så hoppas jag även att dom kommer hit under nästa vecka så jag hinner få upp skiten innan lördag annars får jag koppla ur lamporna.

tillbaka till plockandet.

usch usch isch

det är för mycket just nu bara. har inte tid med detta idag.hoppas jag få upp lampjävlarna imorgon. harre.

Tack så mycket...

... Johanna gå och springa vars om varandra funkade perfa. Dock blir det ingen tränings ökning än på 1½ vecka.

Slut för idag tack för idag. Mentalt och fysiskt trött som attan.

Sov gott

Mogen helg???

Ibland undrar jag om jag inte börjar bli lite vuxen ändå. Jag var hemma 0230 i fredags och igår blev det bara lite vin hemma hos en bekant. Tur jag ska skälja bort allt det med julgrogg den 19-20 så jag kommer tillbaka till tonårs nivån.

Våga vägra växa upp!

RSS 2.0