Träning

Så jävla uber skönt det är efter man har gymmat. Hela den här upptrappningen har dock givit ett gammalt klassikt problem jag har haft genom alla år när jag har dragit igång på gymmet igen.

Ett fenomen somjag kallar träningsacne. Jävlar vilka goa kullar jag går på ryggen.

Annars har idag varit en bra dag. Jag känner mig mer och mer bekväm i min roll på jobbet. Skönt som attan

Hoppas ni har det bra där ute. Imorgon blir det smörgåstårta hemma hos farsan. GÖDIGT!!!!

Ps. Jag tror jag är lite röksugen faktiskt. Skönt att stå emot det .DS.

FOTBOLL!!!!

Ny kategori och nytt år. FYFAN första hemma matchen (dock har inte serien dragit igång än). 3-2 mot Traktorbönnerna. FYFAN vilken start. Skrikit av mig och är så jävla nöjd så det inte går att komma ifrån. Så jävla gott. Längtat och längtat sedan den där underbara dagen där vi plockade hem guldet för första gången på 11 år.

Fyfan vad jag längtat efter detta. Ska bli så skönt när det hela drar igång igen.

FYFAN VAD GÖTT!!!

Mat och Gym

Fatcamp 2008 3:e fas är nu fullt ut påbörjad. Upptrappnig i mat diciplin och i träning. Även om denna veckan blir väldigt upp och ner. Idag har jag ju kört en dag med promenaden från jobbet och 40 minuter gym. Imorgon är det ju fotboll s då blir det inget. Onsdag blir som idag. Torsdag fyller Malin 19 och då blir det kalas. Fredag bedminton och sedan tror jag det var utgång planerad... PÅ EN FREDAG???? Jaja veckan är fullbokad som vanligt.

Annars har det varit full rulle idag. Och imorgon lär det inte bli mindre. Men det är ändå så att jag lyckas behålla lagom med stress just nu. Kanske blir det så att jag kan "steppa upp" lite i tempo. Men vi får se.

Fatcamp 2008 part 2

Det har visat sig att mitt fatcamp 2008 har allvarliga brister. Detta chockar ju inte bara mig utan alla mina läsare. Jag har visst gjort en stor misskalkulering i mitt ätande. Något som krafitigt förhindrar mitt fettförbränning fatalt.

Detta känns ju konstigt efter som jag ändå har en grym kunskap om hur och vad man ska ta när man rör sig dagligen. Det sjuka är att jag har tänkt fel på hur kroppen funkar.

Hur som helst har Hanna (johannes flickvän) , som är ett lexicon i mat ätning nu börjat föra mig på rätt spår. Vilket förhoppningsvis kommer visa sig snabbt.

Vad betyder dethär för fatcamp kan ni undra. Tja det betyder att jag nästa vekca kommer börja lägg aom lite ätning och att fatcamp kommer ökas ut till 4 omgångar istället för tre.

Så på måndag börjar fatcamp 2008 part 3. och det kommer komma en part 4a.


Jag tror jag dör

Sitter och kollar över månadens ekonomi (som ser ut att gå ihpå bra trots englands resan) och tror inte mina ögon. Jag Växlade till mig 100 Epund innan resan i sverige. Sedan tog jag ut yttligare 100 pund i england. Och så tänkte jag se hur mycket mer jag fick pröjsa från bankomaten i england. Även inkluderat avgifter och skit. typ 10 kronor.


Hade det inte varit för att jag behövde en ny resväska och plonka så hade jag alltså gott back på att växla i nordstan (inkuderat soppa och parkerings avgift).

erik över och ut

Känslorna svallar

JA fan nu har det svängt väldigt mycket dom senaste dagarna. Ser ut som det blir enklare än jag trodde att få sina a-kassepengar. Vilket gör mig lättad som attan.

Sedan samtalade jag med min goda vän som jobbar i hamnen. DEt ser ut som om dom har vunnit sin 8a månader långa konflikt. Detta gör mig väldigt väldigt glad. Där ser man att ett starkt kollektiv kan stå emot jättarna. Vilket är skönt att veta.

Ammoniak (NH3)

Ja det har jag sniggat på idag under mitt kundbesök. Det tog ett tag att vänja sig vid den jävla doften. Och nu trodde man att den var borta när jag kom hem. Min visst jävlar har det satt sig i näsan. Jag funderar på att skölja näsan i kranen men jag kan inte minnas hur det var med NH3 och vatten för mig det hände något då.


Hur som helst har jag haft en bra dag.Och det ser ut som jag fått rätt papper från Zeiss nu verkar varit en komunikationsmiss bara. Som vanligt med mig, hahahahaha!!!!oneoneone11!!

Krigsstigen

Imorgon blir det krig om jag inte får som jag vill. Det visar sig att Carl Zeiss Ab inte har fyltl i mina a-kasse papper tillräckligt bra och sedan efter det inte kompliterat dom trotts flera påpekanden. Så jag har fått avslag på min ansökan om ersättning för dom 2 månderna som jag borde ha fått a-kassa.

hur som helst jag skickade ett mail idag här på kvällen. Och imrgon blir det till att plocka fram telefonen innan jag åker till stenungsund på jobb.

en arg erik signar ut

Ibland går det inte som man tänkt sig.

Nä idag har varit en sådan dag. Hemma en timma fär sent. Helt slut efter promenaden och har ett blodsocker som är så lågt så det är bara att lägga ner tankar på att träna innan 2000. Men tja jag skiter i det. Får se om jag orkar ladda om till imorgon och iaf få gjort ett försök.

Jobbet, ja jobbet.... Jag kan ju säga att det börjar bli mycket att göra. Min hylla fylls på konstant och det blir bara mer och mer brottom-saker och samtidigt måste jag lära mig mycket nytt. Jag trivs ju när det blir såhär. Men tja jag hade kunnat vänta en månad så jag inte är så grön som jag faktiskt är nu.

Nu ska jag iaf få ställa mig att göra mat komma ner på marken och CHILLA!

Lördagsbus

Nå man behöver inte vara många för att ha roligt. Det bevisades igår när 7 modiga själar sponkade hämma hos Ägo och hennes sambo (jag känner mig så dålig att jag glömt av vad han heter igen).

Jag får summera kvällen att den startade bra men tonade ut i en medkväll. Jag njöt inte ens av dansandet. Och det händer ganska så sällan när man är med Erica och My. Men tja man kan inte alltid vara i fas.

Idag söndag har jag varit och ätit med mor Och träffade en gammal klasskamrat från torslanda på bussen. körde lite catching up men så mycket mer än det blev det inte.

Gamlingar....

JAg har börjat fundera över en grej. eller tja jag har funderat på den ett tag. Varför har äldre (typ 35-40+) alltid T-Shirten instoppad i tröjan oberonde på magstorlek. Jag må iofs aldrig ha tröjan utanförbyxorna själv. Men varför ska feta medelåldersmän promt stoppa in tröjan, jag menar det kan ju inte vara bekvämt, inte heller snyggt.

Knäckebröderan...

Den är över som det ser ut nu. I takt med att mitt söt, fetmat och röksug (??!!!!) lagt sig har ven suget efter knäckebröd lagt sig. Och jag har rätt mycket kvar av den varan hemma.

Så jag funderar på att göra något specielt imorgon. något ritkigt specielt. Körrfärsås och äta det som man gör med natchos och köttfärs.... Fast istället för natchos knäckebröd. Det vattnas rätt gott i munnen på mig när jag tänker på det får jag säga.

Framgång x2

Blev bara redigt seg i huvudet under konferansdagen på jobbet. Vilket får ses som en framgång. Jag nickade inte till en enda gång, utan höll mig flytande.Skönt skönt

Sedan har jag ju lyckats att nå en framgång i Fatcamp 2008. Vikten må ha ökat lite. Men måtten minskar. Fyfan vad skönt får jag säga. Sedan funderar jag starkt över att sakffa mig en våg. Men av ren princip lär jag inte göra det,köpa en alltså. Dock tas mutor gärna emot.

Imorgon är det skräck dax

Altlså det finns inget jag våndas för som konferanser. Oftast brukar ju människor se väldigt mycket fram imot dessa. Det kan jag ju göra ibland oxå, Men våndas ändå. Även om det vankas gratis käk vin sprit öl osv osv (dock inte denna gången)...


Hur kommer detta sig? Erik som är en sådan frossare och leecher tänker ni....

Jo fan det ska jag berätta för er, jag blir så jävla trött av att sitta och lyssna på folk och börjar typ nicka till och halv sova.... Och jag är ju fan ny på firman... ingen bra grej. Jag får ladda med en jävla massa kaffe helt enkelt.

I kväll ska jag föröska hinna med en post till. Den som aldrig kom igår.


Fetcamp 2008 fas 2

Fyfan säger jag bara. FYFAN vad ont i huvudet jag har. Jävla anstränings huvudvärk. Och jag tyckte ändå att jag inte tog i så jävla mycket.

Hur som helst så är fas 2 igång. Gymmet i 35 minuter idag. Kom iväg sent från jobbet idag. Annars är det ju 45 minuter som är planerade efter promenixen från jobbet. Träningen gick hur som helst bra och tränings programet som jag har lagt upp ser ut att funka bra.

Så Fas två lr som den oxå kallas, AAAALLLEE ALLLEE (endorfiner FTW).

Bra och dåliga saker

Det finns ju saker som passar olika bra ihop. Alla vet att blandfyllor är bland det värsta som finns. Inte under fyllan men dagen efter. Sedan vet ju alla att Jonas Thern och ett skott högt över passar ihop som knoll och tott.

Som alla vet har jag haft problem med magen, och startat fatcamp 2008. Kombinera detta med en lätt överkonsumtion av knäckebröd. Stenhårt jävla stop har et blivit. Fyfan vad kasst. Tryckt i 8 jävla koppar kaffe utan att få skita. Detta kommer sluta illa när det väl är dax.


Vidare till något riktigt otrevligt. Min äldre bror skickar elaka sms och elaka bilder nu när han är och åker skidor. Vilket är helt kasst om jag får säga mitt. I synnerhet eftersom jag sov på nålar i natt.


Idag är ju som bekant matlagningsdag. Och till middag blir det en grym blanding av Grönsaker och kyckling. Och som storkok Spagetti och köttfärsås.

Mer kommer senare om jag hinner.


Fortsättning från igår

Körde ju en lite skön raggnings kommentar igår som ni vet. Hur som helst vädrade jag den idag när jag var hos min far och åt underbart god mat. Hur som helst så var det inget mer än såhär "Om ingen nyper mig i baken snart går jag hem". Yttligare en mycket fyndig kommentar.

Idag har jag faktiskt blivit frisk. Så det blir nog så att jag får åka till södra sverige imorgon på lite kneg. Ska bli lite halv skönt att glida ut i sverige igen.  Så det kan bli så att jag inte skriver något här.

Kommentarer

(detta skulle jag skriva när tangentbordet krasha)

Får tacka min vän sarah för den underbara kommentaren "Ta mig inte på allvar, Ta mig på brösten". Jag ska göra om den och använda den flitigt när jag socialiserar. Yttligare en av många sköna kommentarer som jag samlat på mig genom åren... Fast tja innan jag är klar med fatcamp 2008, ja då lär jag kunna säga, "Ta mig inte på allvar, Ta mig på brösten".

Hur som helst. Febern nästan över helt och jag har ätit vegitariskt i 2 dagar!!!

Tangentbords fuckup

Det gmla mycket större tangetbordet gav med sig igår kväll. RIP och tack för alla goda stunder

G15

Och tack vara en spets insats av fidde och hans bil lyckades jag udner eftermiddagen idag få tag på ett nytt G15

G15 nytt

Tillbaka till WoW nu måste testa dom nya knapparna

Helg info

Ja, jag har ju torka just nu eftersom jag ligger hemma i feber. Men i helgen kommer planerings mötet för sommarens eventuella tågluffning. Vilken har 2 ut stakade destinationer i Berlin och Prag.

Annars är det inte så mycket att se fram emot. tacos imorgon dock. Men så mycket annat lär det inte bli. jag ska försöka gå till jobbet. Men tja vi får se hur det känns imorgon. Just nu sitter ju febern i iaf.

Inga speciella tankar just nu heller. Eller jo en. det har blivit för lätt att skaffa utrustning via pvp i wow... för jävla enkelt. krävs bara tid idag. Ingen skill alls... Snacka om förstört sedan gamla dagar...


Över och ut.

Torsdag

Så var det torsdag och jag får säga att jag inte direkt ser någon bättring i min feber. Så det blev till att stanna hemma idag.

Vidare så har jag igen fått upp lite av min aptit för WoW vilket är på både gott och ont.

Idag lär det inte hända så mycket, jag ska mest ta hand om mig själv så jag kan masa mig ner till jobbet imorgon.

Roger in roger ut

Sjuk

Ja det var ju själva fan. Precis när fatcamp 2008 skulle gå in i sin andra fas. Då blir jag sjuk, förförsta gången på 1 år. Jag är lack. För det enda jag kan göra nu är att lägga mig i soffan titta på film och dricka vatten.

Temp i celsius räknat c:a 39.

Jaja, jag är ju rätt snabb på att krya på mig. så det ska nog gå bra.

Över och ut

Så var det dax igen

Jo och ni hade tänkt inställd fotboll och lite sånt. Och för mig blev det c:a 20 minuter fotboll innan jag pallrar mig tillbaka till hotellet.. I vad jag då misstänkte var bakfylla. Men som jag efter idag nog kan klassa som någopnslags magsjuka. Detta pga att jag har skopat upp en pytt hemma. Så nu får vi se hur det går. Jag spenderade nälmligen c:a 10 minuter varje timme från klockan 0200-1900 i söndags med att skopa upp pytter... Och ska nu dö i soffan. Men för att förklara newcastle lite som stad. Så tänkyr jag lägga in en liten bit från msn.

ölen är förhållandevis dyr i england på nattklubbarna

Asgarath säger (19:32):

c:a 2-3 pund (läs 26-39 kronor)

Asgarath säger (19:34):Men det var ett jävla ös och precis vid vårat hotell. gogo dansare och massa gödit. Det sjukaste vi var med om, det var på lördagen innan jag drog mig tillbaka för att starta 1½ dag kräkning. Vi hittade en "bakgata" 2 meter från hotell utgången. Där vi gick ner en trappa och hittade världens jävla klubb... Helt sanslöst

Och godmat han vi med oxå. Och fotboll. I ÅR BLEV DET FOTBOLL!!!! Och nästa fotbollsresa ska jag se en halvlek!!!!

Ska försöka hetsa fram lite bilder så snabbt jag kan man det kan ju dröja en vecka lr 5. Med tanke på att jag itne har bilderna själv.


RSS 2.0