Spacetangenter och ond bråd död

Nu har det hänt igen ena sidan av min spacetangent har skutat fungera. Det är så satans irriterande så det finns inte. Det är sånna saker som kommer få mig en dag att inte vilja leva. Förresten så somnade jag 6 i morse vilket betyder att jag fått några timmars sömn.

Ond bråd död. Det är väl lite så att jag kommer må som jag blivit utsatt för det imorgon. Imorgon gäller det att ta sig hem innan man somnar. Det är min plan iaf. Ta en morgon taxi eller liknande. Snart börjar det bli dax att tidsmässigt sy ihop denna dagen. Men jag tänkte äta en regäl frukost först.

Vi hörs senare.

Sömn vid fel tillfälle

Ja det har ju blivit en ovana dethär. Skulle sova middag och vaknade av att grannen spelade piano. Så tja nu är denna natten fuckad oxå. Och imorgon är det ju party party longtime. Och det betyder ju att jag måste försöka få sova innan det.

Hur som helst skulle jag ju städa. Och det gick bra till en början. Sedan blev jag trött och skulle sova. Så det blev itne så mycket gjort ändå. Får ta det när jag har börjat jobba.

Och på tal om att jobba. Vad konstigt det kommer kännas när jag börjar på onsdag. Har ju inte haft något att göra på 2 månader. Iofs så körde jag lite budbil på natten. Men det var ju fuckat om man säger så.

Jaja får fixa lite käk och sedan lägga mig och försöka sova.

Inställt bus

Jag banga helt enkelt. Kraslig och trött går inte bra ihop med sponk och ljuvlig dans. Men det vet ju alla. Hur som helst är det skönt att sova och vakna i tid (04:50).

Idag är en typisk på förhand utvald dag att vara kass. Så jag ska göra det jag avskyr idag, mest för att göra dagen värre. Det innefattar handla, städa och diska. Det kan dock bli värre. Jag kanske måste åka och lämna min mors bil hos henne oxå. Och mest för att idag är en sådan här dag jag inte ska tycka om så är det bra väder ute.

Roger Ut (lista ut den du)

Förkylnings crap

Ja har ju varit förkyld denna veckan. Och det har fått mig att missa min stora favorit händelse, fredags bedmintonen. Detta stör mig väldigt mycket. Men på köpet har jag ju nästan blivit frisk.

Somnade självklart runt 1800 idag och vaknade runt 0200 så nu är morgonendagen rätt fuckad. Men tja jag har ju van efter dom här 2 månaderna av att gå hemma.

Om 8 timmar bär det iaf av till jönköping  och farföräldrarna över dagen. Det ska bli skönt. Får se om grabbarna och jag ska busa på kvällen.

Över och ut

Som den internet h*r* jag är...

Det tog mig ganska lång tid att hålla mig borta från att blogga. Men okej allt ska ju testas. Jag menar, fd lunar torsk måste ju lägga sin dö-tid på annat eller?

Jag är ju inte mindre intressant än någon annan.  Och kanske lite mer intressant än dom mesta andra.

Så efter introduktionen så tänkte jag dra den första seriösa biten.

Polarn ringde precis från helsningborg. Det betyder att dom passerat gränsen till sverige. Vilket betyder att jag kommer dryga ut mitt öl vin och sprit lagring hemma. Vilket räddar nyår och ett par månaders förbrukning.


RSS 2.0