Det finns bara krig och livet är kamp.....

Raubtier - Inget Hopp. Sjukt bra låt som handlar om en inte så rolig framtid. En framtid som dock kan bli möjlig. Nog om det, på sätt och vis. För det är faktiskt lite så att om man kämpar och "krigar" får man oftast det man vill. Och den senaste tiden har väldigt mycket ramlat rätt för mig. Vilket jag har kämpat för.

Alla mina små enkilda projekt traskar på i en helt okej takt. Jag må bli röksugen fortfarande, men det är inga problem att hålla sig ifrån. Och genom det får jag nu mer än en månad senare mycket bättre resultat i båd låndistans löpningen och backträningen (boxen osv).

Bita på naglarna har inte varit riktigt lika framgångsrikt. Men än dock väldigt bra.

Att hålla sig ifrån flaskan går oxå väldigt bra. 2 av 4a helger som planerat har jag lyckats med. Detta är ju dock något jag bestämt att festandet och ta några öl ska det inte skäras för mycket i jag måste få leva oxå. Äta gott dricka gott är gott och bör därför utövas. Men man behöver inte det varje helg.

Knogen håller. 2 Box på 13 dagar kommer nog lägga mig på helt rätt sida med den skadan oxå.

Jag har dock inte kollat mått eller vikt det senaste. Men tja det skiter jag fullständigt i just nu. Det ska vi ta tag i januari och februari.

Träning och onda knogen

Så var ett boxinpact pass till enda. Man är verkligen helt död efter dom. En timmes stenhård boxning och idag även lite brottning. Passet gav mig, förutom skön överkroppsfysik, även lite ideer på att träna mina höfter. Vilket verkligen behövs. Dock börjar jag bli bekymrad över min höger knoge. Idag gjorde det riktigt ont. Kan vara så att jag helt enkelt får köpa andra handskar.

Jag fick även ett riktigt bra samtal med madde i bilen på vägen hem. Så jag tror inte att det bara är endorfinerna utan även den lilla knuffen i rätt riktning som säger "fan det börjar vända". Kan iofs vara att jag har lapat sol inne på kontoret som en galning idag :-)

Men nu är det nog så att sängen kallar och det ska ju upp ganska tidigt imorgon.

Ha det gött alla så kanske vi skrivs senare!

RSS 2.0