Ibland så...

Jag borde ha en kategori som heter Ibland så.... För ibland blirj ag imponerad av mig själv. Det händer inte ofta. Men idag får jag säga att jag är nöjd. Nu återstår 3 saker innan jag kan stämpla ut. OCh det betyder att jag gjort c:a 2 miljoner saker...

Skämt å sido. Jag har faktiskt haft en  ritkigt bra dag idag.... Min morgonfeber har inte slutat. Men blivit bättre. Och jobbet går faktiskt ganska bra. Det är bara det att när mörkret tränger sig på funderar och grubblar jag för mycket . Jag måste försöka hitta tillbaka till vårens glidande känsla.

Att göra imorgon fredag

Gå upp
Ta sig till jobbet
Klara av 6,5 timmes intensiv fredag.
Cykla till torslanda (4 saker att göra innan sängen. Meka med cykeln)
Åka och köpa nya sulor till hjulen
Storhandla mat
Försöka klämma in att köpa nya löparskor
Åka hem och laga tacos.

Det blir ta mig fan fullt ös.

.PS. Björn Afzelius är bra höstmusik. DS.

Lista

Jag behöver lite nya grejer.

En Platt TV Lcd med bra kontrast och Full Hd (mest för att det låter så coolt) med ett lagom ljudsystem (är ju inte så petig)
Ny dator med en skärm till. Mest för att det är coolt med två skärmar.
Ps3 eller bluerayspelare till nya datorn och ett XBOX.

Invisteringskostnad 30 000 - 35 000.

TidsPlan 20090616.

Lösning och doft

Efter att ha kommit hem, äntligen..... Så måste jag säga att saker och ting löst sig bra. När man målat fan på väggen så löste sig allt idag. skönt när det blir så.

Doft. ja nu dom höstens andra fina goda doft. En jag gillar skarpt. Den symboliserar kyla och eldenande. Fy vad jag trivs med den. Det enda som saknas är någon att krama med. Men det löser sig. :-)

Höst på gott och ont

Ja visst är det så. Alla härliga färger i träden, den första torra goa kylan och doften av folk som eldar med ved. Å andra sidan är det ju så att. mörkret omgiver oss mer och kommer allt närmare och höst deppigheten smyger på.

Jag fick nog faktiskt min första smak på det igår. Mycket på jobbet står som bakgrund och att jag ställts i en situation jag har svårt att hantera här hemma, ja det är ju oxå en god bidragande anledning.


Det Lutherska straffet.

Jag lider det. Och jag lider det riktigt riktigt mycket. Den här bakfyllan är nästan som den för c:a ett år sedan. men bara nästan.

Imorgon är det kneg igen.

Malmö

Efter 3½ timme på jobbet (jag kom försent pga punka) så har jag nu laddat med mat dricka och vila.

Det är Dax för andra Guildmötet på 2½ år. Och det kommer bli blött. Så blött så jag vågar inte ens gissa hur blött det kommer bli...

Jag har  vid 1 tillfälle denna veckan lyckats trycka mig under 93 kilo. Men efter denhär helgen så kommer det ta iaf 2 veckor innan jag lyckas med det igen. Dock är jagi nte orolig. JAg kommer nämligen att ha en nykter helg nästa helg. Bara för allt dumt jag kommer dricka och äta i helgen.

Önskar er en god helg.

Mycket mera mest

1800 1900 1900... det är ingen lotto rad det är när jag slutat jobbet denna veckan... 0830 0800 0730 är när jag har börjat. Men värst blir imorgon 0630-1800 som minst. Det är jävligt jävligt mycket att göra. Och det betyder att det blir lite träningen. Vilket irriterar. Men jag hoppas på nästa vecka. Vi får helt enkelt se.

Betong

I söndags, ja ja jag  är seg jag vet, så var jag och kollade på killarna i Göteborgsbandet Betong. Och jag får säga att dom lät mycket mycket bättre än i sommras. Och jag får säga att jag ser fram emot nästa spelning.

Bättre sent än aldrig

Norrland Under en veckan


Söndag, klockan är 0900 hours Zulu. Har vaknat och ska packa min resväska. Fy säger jag bara. Hela min kristna tro ställs på sin kant. Söndag är som vi vet den heliga vilodagen. Och jag har väldigt mycket mot att jobba på den. Lika mycket som jag avskyr att jobba senare än 1600 på en fredag. Nu har jag på bara 3 dagars tid varit tvungen att göra båda sakerna.


1100 Hours Zulu. Pappa ringer och nu bär det av till flyget. Sedan efter jag landat i Sthlm så kommer jag sitta i en bil 6 timmar för att sedan komma fram i Ö-Vik.


Tur min Thaimat var god.


Måndag. Dags för ett ganska så skönt jobb på Husum. Fick även lära mig lite nyttigheter. Det finns egentligen inget speciellt att på peka för måndagen. Vi han uppe till källan (vårt hotell) i tid för några timmar av bastu och relaxa. Vilket behövs efter så många timmar i bilen.


Tisdag. Dags för ett av mina favorit jobb, Gruvorna. Jag fick även åka hiss i 30 km i timmen i c:a 850 meter,. RÄTT NER!!!!!  Gud vad spännande sånt är. Vi ska inte ens snacka om det som hände på onsdagen... Mer om det senare. Hur som helst är det väldigt tungt att jobba där nere..... Dock är det inte så långa jobb. Men beroende just på spräng tider osv. Så måste man upp i tid. Vilket vi själv klart var. Och tillbaka till vårt sköna spa-hotell var vi runt 1400 hours också. Vilket betydde 2 tunga timmar av möten för mig och Hasse, i en bastu. Kvällen avslutades självklart med god mat och öl i en varm bastu.


Onsdag och veckan happening skulle hända. Det häftigaste jag varit med om på länge. Vi kom till den andra gruvan och vår kontakt var på plats och påpekade att "vi har ändrat sprängtider" vi spränger nu mer klockan 1000 hours Zulu. Så ni kommer få sitta med på en sprängning. Och jag säger bara fy vad häftigt, udda och oförklarligt speciell det var. Det mullrade i berget där vi satt på 1100 meter djup. Mycket mycket udda.


Torsdag var ingen speciell dag på något sätt. Det enda var att det luktade as när vi jobbade på biogas stationen.


Nu är det söndag och dags att åka hem, sitter och väntar på flyget hem. Ska bli så jävla gott att få komma hem Till "Götet" jag har saknat hemma. Idag kan jag inte förstå hur jag kunde tro att resa var det jag ville göra i mitt arbetsliv. Men men. En annan dag. Dags att kliva på planet.


Det är mycket nu

i synnerhet på jobbet. men jag hinner inte med privat heller. Träningen blir av men inte i den mån jag vill. Sedan gör ju mörkret sitt till det hela.

Idag har jag suttit och lirat wow och så gick servern ner. eller tja massor med servrar. Så nu ska jag lägga mig tidigigt istället. Behöver inte vara på jobbet fören 0900 för att klara mina tidet. men har fakturor och en order som sak iväg. eller en är det inte det är flera.

Och imorgon ska jag komma ihåg min rese beskrivning.

Lätt Depp

Jag såg i mitt schema att det bara blir sena kvällar hela veckan. Man blir ju lätt deprimerad. Får vänta till nästa vecka för att hinna med långkörningar på cykeln.

Jag har en...

Reseberättelse från min norrlands resa. Den är på jobbet dock. Så jag läger upp den imorgon.

Norrland

Då var det dax igen. Tredje resan i år. Och även den tidsmässigt längsta. Erik ska för första gången på flera år jobba söndag. SKjutsen kommer om 5 minuter sedan bär det av till flygplatsen.

Denna veckan ska det bilas 300 mil och göras 5 jobb. Jag tror det kommer gå bra.

Vi hörs på fredag alla där ute.

Band of Brothers

Ja igår spenderade jag hela dagen med den serien i ett marathon. Det var äckligt bra. Fan vad jag älskar den. Den förklarar på något sätt varför krig är så jävla facinerande. Fast det är ju bara män/pojkar/killar som tycker det. Jag kan inte förstå varför.

Jag hade tänkt att skriva ett utlägg om dethär. Men jag hinner fan inte. Skjutsen kommer strax och jag är stressad som det är.

RSS 2.0