Ordningställning

jag har kämpat hela dagen mot dethär. Vilat ätit druckit allt för att må perfekt. Och nu ska jag snart iväg och förstöra hela skiten. Planen styr mot Elina och senare på kvällen Gummi. Och är erika hemma glider jag nog förbi där en snabbis.

Förkylningen är nästan helt borta och jag tippar på att det är sponken under gårdagen som jagat iväg bacillerna.

Linda ringde idag oxå, min gamla vapendragare och sekreterare på svetsmästaren. Vi skrattade och pratade allvar på 10 minuter. Det är grymt bra jobbat. Länge leve effektiviteten.

Över och ut, kom fri och skjut

Paus

FETING PAUS

Jävla förkylning

Bra dag idag.....

Jo det gick riktigt bra... Men heladagen lyftes, lr vad man ska säga, på Willys av alla ställen.

Träffade Rosa Mike från gymnasiet. Inte för att det kanske var så jävla specielt i slutänden. Men informationen att en av mina gamla klasskamrater från gymnasiet satt på kåken. Och inte för vad som helst utan för barnarov. JAg tror det är värre än så efterosm han fick c:a 3 år för det.

Jag trodde det skulle gå ganska illa för grabben. Men inte så illa. Ibland undrar man hur system missar något man inte missat själv....

Grattis

Grattis Gustav till steg 2 av 3 för att få körkortet. Bättre än bror där oxå.

Själv så är jag tokigt förkyld. Det värsta är att niagara har flyttat in i min näsa. *grinar*

J*vla* sk*t sn*

Det tog 20 minuter längre tid att gå hem, blev helt slut, skona är genomblöta och istället för att vara uppfriskande så var den fysiskt tung....

Promenaden alltså.....

Att gå för att inte få snö på översidan kängorna är nog fan jobbigara än att gå med snö på kängorna. Tror jag iaf. Jag testade iaf båda idag. Och båda sög styggt. Bättre att gå med snö på kängorna än att se ut som ett mongo på lönedag utanför Ikea

Men det finns en lösning på allt ont. Idag blev det  musik och mat.
Började med att lyssna på massa Sabaton på vägen hem och tänkte igenom goda lumparminnen med snö upp till höfterna. Då var dom där 5-10 cm inte så farliga till slut. Sedan när jag kom hem tog jag tag i maten. Gjorde egna burgare och satte i mig dom. Så nu är jag nöjd.

Hoppas det går bra för Ägo att flyga ner till GBG idag.

över och ut

Gay Vänligt...

tja det började ju inte riktigt där. Men det blev lite av temat för resan. Resan började som vanlig dåligt (milano ingen fotboll). Här visade det sig att det blåste för mycket i florens för att landa. Så vi landade i Bergamo (tror jag). 80 km i taxi á 150 euro. Lätt värt . I taxin till hotellet så fick fidde kläckt ut sig något som skulle bli tema för helgen. "Bara så ni vet grabbar, så stog det att hotellet var Gay Vänligt"....

Hur som helst testade vi lite av Florens uteliv och mat under kvällen. Jag var som vanligt efter flygresor helt laggad i skallen. Och ville helst bara sova (vilket jag som vanligt inte fick). Och fidde den grisen var laddad som ett as.

Lördag:

Eftersom alla mina vänner är hetsande antisovare (ett annat ironisk tema för helgen). Så var jag uppe tidigt och åt hotellfruk..... Några torra brödskivor med kass skinka och än sämre ost. Tog bussen (våran taxi nota var grymt hög efter resan ska påpekas) in till stan och där käkade vi, innan vi tog taxi till arenan.

Matchen:
Ganska så vanlig Serie A fotboll, men tja stämning var det ju på läktaren iaf. Klacken här hemma har lite att lära. Jag sov igenom halvtid eftersom jag inte fått vila nog. Sedan åkte vi buss till centrum och försökte hitta hållplatsen för våran buss. Och det var inte lätt gjort. så vi tog, just det ja, Taxi till hotellet.

Käkade på kvällen drack öl... God mat och gottvin genomsyrade hela denna resan ska ju sägas.

Söndag:

McDonalds till frukost...  Sedan hängde vi i stan drack öl och kikade på fotboll på en engelsk pub hela dagen. Det hällregnade ute så det var ingen ide att traska runt. Käkade okej mat innan vi åkte till hotellet och gjorde oss ordning för hemresan.

Måndag: Flyg hem inget spännande alls. Dock är jag som vanligt efter att ha flugit helt laggad i huvudet. så jag ska ligga på soffan ochsofta tills det är nana dax.

Imorgon....

Ja imorgon ger jag italien sin andra och kanske sista changs. Florens är målet och själva målet med resan är att se fotboll i år.......

Ha det bra i sverige så ses vi på måndag.

Herbalife

Såg värvnings videon idag. Jag säger det. Tur man har läst och haft intresse för företagsverksamhet sykologi och lite annat smått och gott (jag kan saker). Hela videon är en instruktions film för hur man värvar den sortens människor som går på det hela. Inte undra på att man bara får behålla den i 72 timmar.  hade varit kul om jag kunde lista ut hur man sparar ner den på disken.

Diskutionen som följde sedan med den som skulle bli sponsor var intressant. Och triggade fler varnings lampor och blixtljus (arbetsskada). Om 3-4 människor använder exakt samma förklaringar för att förklara bort saker har man fått infon från andra människor och man har inte tänk efter själv. Det tyder antingen på hjärntvätt lr att man verkligen tror på det. Precis som Religon (tror på) Sekt (hjärntvättad).

Jag letar hur som helst efter updraggranskning, kalla fakta eller ashberg. Något av dom programmen hade ett avsnitt som hade med just herbalife. JAg hade velat läggabeslag på det för att fräsha upp mitt minne.

Ibland skrattar jag...

... så jävla mycket åt mig själv (och det gäller att göra det  rätt läge). Idag började jag garva påt mig själv precis lagom. Jag kom att tänka på mina tankar igår när jag låg bakfull i soffan. "Fan om man inte skulle gå ut och fixa till grämattan". "Nä det är säkert gott väder imorgon och då är jag inte bakfull" Haha, man borde lärt sig efter snart 25 år i denhär staden. Efter solsken, kommer reg.... snöstorm, lätt chockad i morse.

Hur som helst fortsätter jag skörda framgångar mot mina mage. Yttligare 1,5cm denna veckan. Och snart kommer cykel pengarna. Och då blir det STEPP IT UPP!!!!!

Nu ska jag laga lite god mat.

Läst idag

Jag läste metro idag och såg en alchol reklam. Inte för att jag var sugen eller skulle dricka vinet heller. Det som fångade mitt itnresse var den obligatoriska varningsskylten.

"Hälten av alla som drunknar har alcohol i blodet" Eller liknande iaf.

Men va fan, det betyder ju att 50% inte har det. Vad är det för jävla varningstext. Du lider ju lika stor risk om du krökar lr inte krökar då ju... Helt sanslöst roligt iaf...

Jag mår gott men....

Jag har som dom senaste 3 månaderna haft det riktigt bra denna vecka. Mår bara bättre och bättre känns det som. Vilket är väldigt skönt. Jag har inte varit på såhär välmående sedan Lumpen tiden typ. Vilket för mig är skönt

Dock har det hänt lite tråkiga saker. Imorgon ska jag dricka Gravöl. Det är aldrig kul. Även om gravölen inte är för någon jag träffat. Dock har jag spenderat jävligt mycket tid med honom de senaste 3 åren i wow. Hur som helt Gick en av mina Guild kollegor bort i förrgår efter en hård fajt mot canser.

Sedan har det hänt tråkiga saker i min bekantskaps krets. Men det är inget att ta upp här. Dock berör det hårt.

Tråkigt att landa med sånthär men tja så blir det ibland.

Chock besked!!!

Veckans stora chock kom när jag gjorde min extra insatta mätning. Ser ut som första delmålet är nått. Dock så får vi se det på måndag. Det är ju officiel mätning på måndag.

Ananrs har det varit en ganksa tuff dag på jobbet. Det står ganska mycket saker på mitt bord just nu och det ser inte ut att bli mindre. Nästa vecka kommer det bli övertid antagligen.

Men tja et är nästa veckas problem.

Trött seg....

Borde jag vara men fan jag är pigg idag igen. Precis som jag varit sedan i söndags. Idag har jag ju ändå jobbat från 7-18 men ändå så känner jag mig inte alls trött. Jag Vette fan vad det är med mig. Jag borde vara helt slut. Imorgon ska jag hur som helst försöka lösa det problemet genom att ta livet av vartenda ork i kroppen på Gymmet.

För att byta ämnet helt och bli helt datanördig. Först så finns det en liten historia i guilden där jag alltid skyller på att jag "Im playing one handed, you know doing like hans solo, strooking my own wookie". Och tja jag knäckte kommentaren efter att jag gjrot en kvälls macka under gårdagens raid raiden. Och tja av någon anledning så kom vi in på STD:s. Och tja jag skojade till det hela. Och tja jag skämtade tilldet

"Well my friends wookie got a cold, and its pooring ba things out of its noose"

Dock så kan jag inte fåga mer av diskutionen och det fick mig att garva ihjäl mig. Så om jag säger att min wookie är förkyld, tja då vet ni.

Och ja det är snott från BHG

Jävla huvudvärk

Ibland ångrar jag att jag har en uns psykopat/självplågare. Jag får ju ont i huvudet ibland när jag gymmar. Och idag var jag så jävla laddad.Så när den börja komma så gjorde jag som jag alltid gör när det gör ont vid träning.... Och gissa vem som ångrar sig nu...

Jag har så jävla ont i huvudet så jag knappt kan se och så mår jag riktigt rikigt illa. Och när jag tänker efter. Ja då är det ju inte första gången...

.... I år som detta händer utan 3:e.... Jag brukar ju säga att jag lär mig av mina misstag. Men just träning och så där har jag svårt att göra det. Denna gången har jag iaf försök ta det så varsamt som möjligt. Och ändå lyckats bra.

jaja det går ju frammåt och jag lyckas fortfarande motivara mig.  Denna veckan kommer jag ju äta ute 3 gånger till lunch så träningen är livsnödvändig just nu.

BADET VAR DET JA!!!!

Pass panik

Jag har ju inte hunnit kläcka att jag ska till florens i slutet av Mars!!! Fyfan vad uber. Kolla fotboll och dricka vin. Och med lite tur får vi grymt bra väder.

Passpanik? Ja det är ju såhär att jag har mitt pass på ett och samma ställe så jag inte ska tappa bort det. Idag skulle jag skicka mitt passnummer till patrik för att fotbollsbiljetten. Dock låg inte det jävla passet där det skulle. Panik. Och genomletande och lägenheten (efter att jag avbröt raidandet). Fokuserade letandet i vardagsrum och kök. Tordes ju vara de platser det skulle kunna vara på men icke.....

.... 20 minuters letande utan resultat. Men jag hade ett minne av att sett passet i det fria efter newcastle resan. Bytte letar strategi och började i badrummet för att sedan jobba mig stegvis igenom (precis osm om man letar minor) lägenheten. Resultat på c:a 2½ minut. Hitta passet bakom toan (mer lr mindre). Helt sjukt.

vad har jag lärt mig av dethär då? Att lägga saker där dom hör hemma direkt.

Bäddat rent... tror ni jag längtar. Fyfan... så jävla laddad.

Känner att jobbet flyter på. Nästan så jag känner mig odödlig ibland. Men tja jag har ju lärt mig min läxa. Avslappnad.

Roger ut

Väldigt tyst här...

Jag har haft väldigt mycket med mitt nya projekt att göra. Jobbet tänker ni. Men ICKE. Jag har haft ett stort projekt igång här hemma och har faktistk 2 framtida sponsorer för detta. Om systemet bara kommer att funka som det ska.

Vad det är. tja det är hemligare än hemligast. Och enligt svensklag lagligt. dock finns det andra delar som inte riktigt gillar det och gör att jag riskarar lite olika saker. Men tja nog om det.

Jag ska på norrlands resa i April!!!! och Maj!!!! Fyfan vad trisst, helt fel månader. Men det ska vara skönt att spendera lite tid i ume och pite iaf. Jag hoppas jag får changs att träffa Hazze och kanske anna. Men vi får se.

Annars då? Tja mitt sociala liv på vardagar har jag för mig själv bevisat att det är helt borta. 90% närvaro på raiderna efter ikväll... Helt sanslöst. Fast tja jag har ju mitt msn.

Träning

Fatcamp tuffar på. Vikten har äntligen börjat dra ner och midjemottet minskar i en fast takt. Känns jävligt gött.

Jobbet tuffar på i en bra takt får jag säga. Och just nu känns allt bra. Det är väl därför jag inte skriver så mycket här heller.

Var helt grymt i lördags jag tror jag inte haft så roligt på länge. Alltid skönt att träffa gummi och emma oxå. det blir ju inte så ofta när det inte är fotboll.

Mer blir det inte.

RSS 2.0